Pozisyon veya İlan Adı
cadet

Ee9e

Üye
9 Eyl 2025
7
0
0
Meslek
Kokpit
merhaba, ingilizce sınavı için davet edildim ama ben 2 hafta önce ielts'ten overall 6 ve speaking 6 almıştım sadece writing 5.5 aldım. Pegasus ielts sınav için okuma, yazma, konuşma, dinleme ayrı ayrı mı puan istiyordu yoksa sadece overall 6 ve speaking 6 mıydı ? Teşekkürler.

merhaba, ingilizce sınavı için davet edildim ama ben 2 hafta önce ielts'ten overall 6 ve speaking 6 almıştım sadece writing 5.5 aldım. Pegasus ielts sınav için okuma, yazma, konuşma, dinleme ayrı ayrı mı puan istiyordu yoksa sadece overall 6 ve speaking 6 mıydı ? Teşekkürler.
Ayrı ayrı hepsinin 6 olması gerekiyor pegasus için ama sadece writingden 5.5 aldıysanız ieiltsin one skill retake i oluyor ona girip yükseltebilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.