Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır genel yetenek için türkçe okuduğunu anlama matematikte mantık soruları gibi şeyler varmış forumdan okuduğum kadarıyla ve ingilizce sınavı da bizim yds yökdil gibi sanırım ama daha kolay hallerini düşünebilirisn.
Arkadaşlar merhaba, ben 21 ağustosta başvurmuştum Pegasus kabine fakat hala hiçbir dönüş alamadım. Cv yeterliliğini de sağlıyorum dil şartlarını da. Hala değerlendirme aşamasında yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba geç mi dönüş yapılıyor yoksa dönmedikleri oluyor mu? zaten olumsuz deyip geçmeli miyim anlamadım?
Arkadaşlar merhaba, ben 21 ağustosta başvurmuştum Pegasus kabine fakat hala hiçbir dönüş alamadım. Cv yeterliliğini de sağlıyorum dil şartlarını da. Hala değerlendirme aşamasında yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba geç mi dönüş yapılıyor yoksa dönmedikleri oluyor mu? zaten olumsuz deyip geçmeli miyim anlamadım?
ya forumda 30 ağustosta başvuran birinin 5 eylülde çağrıldığını görmüştüm de o yüzden yazmıştım ama demek ki sizin gibi daha önce başvurup çok geç dönüş alanlar da varmış ya
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.