Pozisyon veya İlan Adı
MPL Pilot Training Program
3 Haz 2025
9
4
0
Meslek
Kokpit
Merhaba,

SunExpress için kabul edilen sınavların IELTS, TOEFL ve iTEP olduğunu biliyorum ama geçtiğimiz haftalarda bir Youtube kanalında yayınlanan SunExpress MPL detay videosunda İK müdürü Deniz Hanım "Süreci kişisel olarak yönetiyoruz ve başvuran adayın elinde herhangi bir sertifikası varsa gönderebilirsiniz" şeklinde bir cümle söyledi. Elimde PTE belgem var. Bu konuyu daha önce tecrübe eden birisi var mı? PTE belgesini de kabul etme ihtimalleri var mıdır? Yazmadığını biliyorum ama ufak bir ihtimal bile olsa şansımı denemek isterim.

Merhaba,

SunExpress için kabul edilen sınavların IELTS, TOEFL ve iTEP olduğunu biliyorum ama geçtiğimiz haftalarda bir Youtube kanalında yayınlanan SunExpress MPL detay videosunda İK müdürü Deniz Hanım "Süreci kişisel olarak yönetiyoruz ve başvuran adayın elinde herhangi bir sertifikası varsa gönderebilirsiniz" şeklinde bir cümle söyledi. Elimde PTE belgem var. Bu konuyu daha önce tecrübe eden birisi var mı? PTE belgesini de kabul etme ihtimalleri var mıdır? Yazmadığını biliyorum ama ufak bir ihtimal bile olsa şansımı denemek isterim.
HRBPCR@sunexpress.com mail adresine atmanızı öneriyorum.

HRBPCR@sunexpress.com mail adresine atmanızı öneriyorum.
Attım ancak acaba deneyimi olan var mı diye buraya da sormak istedim. Gelen yanıta göre burayı da bilgilendireceğim o halde. Teşekkürler.

Yine sınavlar ile ilgili farklı bir sorum da olabilir mi? Pegasus ve SunExpress iTEP Academic Plus sınavının evde online yapılan halini de kabul ediyor mu? (SunExpress'in kendi yaptığı dışında, direkt belge iletirken)

• Like
Tepkiler: gunes
Attım ancak acaba deneyimi olan var mı diye buraya da sormak istedim. Gelen yanıta göre burayı da bilgilendireceğim o halde. Teşekkürler.

Yine sınavlar ile ilgili farklı bir sorum da olabilir mi? Pegasus ve SunExpress iTEP Academic Plus sınavının evde online yapılan halini de kabul ediyor mu? (SunExpress'in kendi yaptığı dışında, direkt belge iletirken)
Hiçbir şirket evde olan versiyonunu kabul etmiyor. Bu arada attığınız maile cevap gelmezse videodaki kişiye LinkedIn üzerinden de yazabilirsiniz. Ya da google arama motoruna "SunExpress HRBP Crew LinkedIn" yazıp çıkan sonuçlardan birkaçına da linkedin üzerinden yazabilirsiniz.

Tekrar merhaba, maalesef mailden ve linkedinden ulaşmama rağmen cevap alamadım bu nedenle buraya güncelleme geçemiyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.