Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar , Ajet kabin memurluğu için hangi ingilizce seviyesini uygun görüyor ?
Mülakatı gerçekleştiren kişinin aksanı var mı soruları net bir dille mi soruyor yoksa hızlı bir şekilde mi soruyor ?
Ne tür sorularla karşılaştınız ?
Selamlar , Ajet kabin memurluğu için hangi ingilizce seviyesini uygun görüyor ?
Mülakatı gerçekleştiren kişinin aksanı var mı soruları net bir dille mi soruyor yoksa hızlı bir şekilde mi soruyor ?
Ne tür sorularla karşılaştınız ?
Selamlar, B1 B2 arası İngilizceniz varsa süreçlerde zorlanmazsınız ekstrem akademik ingilizce bilgisi beklenmiyor ama sorulan soruları anlamanız ve kısa da olsa cevap vermeniz bekleniyor. Aksan kısmında birden fazla mülakatı yapan kişi olduğu için yabancı ve Türk kişiler var hangisine denk gelirseniz. Sordukları sorular günlük konular ve verdiğiniz cevaba göre sohbet ilerliyor. Fakat benim girdiğim odada soruları bilgisayardan seçip sormuştu muhabbet sohbet havasında olmadı mülakatım. Tamamen denk geldiğiniz kişiye göre değişiyor yani. Sorular aklıma gelen. Bir şeyde bilgili olmak mı yoksa yetenekli olmak mı? Planlarınız yolunda gitmezse nasıl tepki verir nasıl sakinleşirsiniz? Motivasyon kaynağınız nedir? Bu tarz sorular sorulmuştu bana. Gözünüzü korkutmasın. Başladığınızda akıyor süreç. Başarılar şimdiden
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.