Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
11 Mar 2026
3
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba
Pegasusta ingilizce mülakat nasıl oluyor çok zorlayıcı mı? Ayrıca speaking çalışması yapabiliceğim yönlendirebiliceğiniz biri var mı havacılıkta deneyimli?

Sohbet havasında geçiyor genelde 10-15 dk sürer diyorlar ama iyi olduğunu anlarlarsa 2-3 dk da sürüyor. Kendini tanıtmakla başlarsın büyük ihtimalle iyi bi hazırlık yaparsan hakim olduğunu gösterirsen başka bişey sotmuyorlar ama asıl sıkıntı kurul mülakatı.

Kurul mülakatında skntı yaşıcağımı zannetmiyorum tek tedirginliğim speaking 😅 ama herkes zorlayıcı değil halleder diyolar halledicem:)🙏🏻

Kurul mülakatında skntı yaşıcağımı zannetmiyorum tek tedirginliğim speaking 😅 ama herkes zorlayıcı değil halleder diyolar halledicem:)🙏🏻
Bende böyle diyordum, kurulda kaldım😅 hahaha
İngilizce aşamasında sorulanı anlayıp tekte cevap verirsen 3 dakika sürmez. Verdiğin cevabın bir önemi yok. Tamamen anlayıp bir şey söyleyebiliyor olmana bakıyor.

Kurul mülakatı için sana vereceğim tavsiye.
Çok konuşma, az da konuşma.
Neden biz( Pegasus ) sorusu değilde neden diğer hava yolları değil şeklinde sorulmuştu. Bakınca basit gibi görünebilir ama karşınızda iki tane sizi demorolize etmeye çalışan insan ne derseniz deyin başka bir anti cevap veriyorlar.

Ve ek olarak size yok zaten doktorumuz bakacak,kontrol edecek biz sadece muhabbet için soruyoruz. Geçirmiş olduğunuz hastalığınız var mı, kullanmış olduğunuz ilaç var mı? Gibi önemsiz bir şeymiş daha sonradan doktor kontrol edecek diyerek sordukları sorulara kesinlikle yok demelisiniz , bırakın doktor kontrol etsin onlara söylemeyin hiçbişey. Bunlar direk eliyorlar bilginiz olsun. Düşmeyin bu numaralara 😅

Cv niz üzerinden yaptığınız iş üzerinden de çok didikliyorlar benim işten ayrıldığım tarihleri hesaplayıp yalan söylediğimi düşündüler. Sonra düzgün hesapladılar 😅 haksız çıktılar falan komikti.

En son oda dan çıkarken de sanki sürecin olumluymuş gibi, yok ev baktın mı, yok hemen istifa etsen bir sıkıntı olur mu gibisinden saçma sapan ümit verir gibi sinyal cümleleri geçiyor. Onlara da bakıp ümit etme.

Başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: OZCN19

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.