Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

czoz

Üye
2 Nis 2025
26
1
5
Merhaba, ben ilk aşama olan genel yetenek-ingilizce, boy kilo aşamasına çağırıldım. bir sonraki aşama olan ingilizce yüz yüze ve kurul mülakatına hangi aralıklarla çağırıyolar acaba. bir yerde 3 gün peş peşe bütün aşamaların olduğunu bi yerde de 3 haftaya ayrıldığını gördüm. acaba deneyimlerini paylaşabilecek birileri var mı bu mülakatlar arası süreyle ilgili.

Merhaba 1 Ekim kilo-boy ingilizce olandı, 8 Ekim yüzyüze ingilizce, 21 Ekim kurul mülakatına girdim referans mailini gönderdim, 23 Ekimde referansım arandı. Araya haftasonu ve 29 Ekim izinleri de girdi. Bugün 31 Ekim muhtemelen haftaya dönüş olur yani sürecim uzadı genel olarak bilginiz olsun.

Merhaba 1 Ekim kilo-boy ingilizce olandı, 8 Ekim yüzyüze ingilizce, 21 Ekim kurul mülakatına girdim referans mailini gönderdim, 23 Ekimde referansım arandı. Araya haftasonu ve 29 Ekim izinleri de girdi. Bugün 31 Ekim muhtemelen haftaya dönüş olur yani sürecim uzadı genel olarak bilginiz olsun.
anladım, teşekkür ederim

ingilizce yüz yüzede nasıl sordular ortam vesaire nasıldı? Bence şunu şöyle yaptığım için olumlu oldu dediğiniz bir etken var mı acaba. İlk defa mülakata gireceğim o yüzden hem biraz heyecanlıyım hem de stresli

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.