İlan için arandım

• Konbuyu başlatan Murti
  • Başlangıç tarihi
M

Murti

HavaPersonel.Com
Bugün beni aradılar igadan güvenlik için sizce şartları ideal mi Bi kaç kötü duyum aldım sizden de Bi bilgi danışmak istedim sizce mülakata gidip girmeliyim şartları iyi mi

admin

admin

Admin
Moderatör
Girmeyecek olsanız dahi gidip görüşün fazladan mülakat deneyimi kötü değildir. Ayrıca şartları çoğu firmadan iyidir.

C

Cebo4634

HavaPersonel.Com
Bugün beni aradılar igadan güvenlik için sizce şartları ideal mi Bi kaç kötü duyum aldım sizden de Bi bilgi danışmak istedim sizce mülakata gidip girmeliyim şartları iyi mi
Kardeşim 5 sene calistim.hic tavsiye etmem.tazminati da yaktım istifa ettim.bazi şefler var en ufak şeye hemen rapor yazıyorlar.yazilan rapor da maaşını düşük almana neden oluyor.daha si var da bu yeter

M

Murti

HavaPersonel.Com
Girmeyecek olsanız dahi gidip görüşün fazladan mülakat deneyimi kötü değildir. Ayrıca şartları çoğu firmadan

Kardeşim 5 sene calistim.hic tavsiye etmem.tazminati da yaktım istifa ettim.bazi şefler var en ufak şeye hemen rapor yazıyorlar.yazilan rapor da maaşını düşük almana neden oluyor.daha si var da bu yeter
Tavsiyen hiç mülakata gitmiyim mi olur

K

Kullanici998

HavaPersonel.Com
Abim çalışıyor şuan için memnun ama oda tssnin güvenliğine geçebilirse geçicek

M

Murti

HavaPersonel.Com
Abim çalışıyor şuan için memnun ama oda tssnin güvenliğine geçebilirse geçicek
Bir görüşeyim pazartesi günü size de bilgi veririm şartlar hakkında umarım şimdiki çalıştığım yerden çıkmama değer bir şart sunarlar

H

Havadar

HavaPersonel.Com
Bir görüşeyim pazartesi günü size de bilgi veririm şartlar hakkında umarım şimdiki çalıştığım yerden çıkmama değer bir şart sunarlar
Mantıklı olan da bu kararınız. Baktınız şartlar hoşunuza gitmedi ve girmek istemediniz birkaç serzenişte de bulunun da sizden sonrakilere faydanız olsun :)

M

Murti

HavaPersonel.Com
Mantıklı olan da bu kararınız. Baktınız şartlar hoşunuza gitmedi ve girmek istemediniz birkaç serzenişte de bulunun da sizden sonrakilere faydanız olsun :)
Siz merak etmeyin halledicem her şeyi ahahaha

F

fatih tunç

HavaPersonel.Com
İga lounge de servis elemani olarak cagrildim gitmemi tavsiye eder misiniz?

G

Görkem Patur

HavaPersonel.Com
İga güvenlik güncel maaşlarını bilen var mı

Konuyu okuyanlar;