Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün beni aradılar igadan güvenlik için sizce şartları ideal mi Bi kaç kötü duyum aldım sizden de Bi bilgi danışmak istedim sizce mülakata gidip girmeliyim şartları iyi mi
Bugün beni aradılar igadan güvenlik için sizce şartları ideal mi Bi kaç kötü duyum aldım sizden de Bi bilgi danışmak istedim sizce mülakata gidip girmeliyim şartları iyi mi
Kardeşim 5 sene calistim.hic tavsiye etmem.tazminati da yaktım istifa ettim.bazi şefler var en ufak şeye hemen rapor yazıyorlar.yazilan rapor da maaşını düşük almana neden oluyor.daha si var da bu yeter
Kardeşim 5 sene calistim.hic tavsiye etmem.tazminati da yaktım istifa ettim.bazi şefler var en ufak şeye hemen rapor yazıyorlar.yazilan rapor da maaşını düşük almana neden oluyor.daha si var da bu yeter
Mantıklı olan da bu kararınız. Baktınız şartlar hoşunuza gitmedi ve girmek istemediniz birkaç serzenişte de bulunun da sizden sonrakilere faydanız olsun
Mantıklı olan da bu kararınız. Baktınız şartlar hoşunuza gitmedi ve girmek istemediniz birkaç serzenişte de bulunun da sizden sonrakilere faydanız olsun
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.