Merhabalar, Yeni başlayan personel bayram ikramiyesi alabiliyor mu?
B Betty76 HavaPersonel.Com Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 20 May 2024 + - #1 Merhabalar, Yeni başlayan personel bayram ikramiyesi alabiliyor mu?
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,464 Tepkime puanı 2,333 20 May 2024 #2 Betty76' Alıntı: Merhabalar, Yeni başlayan personel bayram ikramiyesi alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Evet
Betty76' Alıntı: Merhabalar, Yeni başlayan personel bayram ikramiyesi alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Evet
E emrah19266 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 45 Tepkime puanı 4 20 May 2024 #3 Bayram ikramiye verilip vermicegi belli değil henüz açıklama yapilmadi
T Tsu44 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 27 Tepkime puanı 4 20 May 2024 #4 admin' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Admin işe girdikten sonra 1 yıl dolmasa bile yıl bitmeden mutlaka yıllık izin kullanmanı istiyorlarmış ? Doğru mu bilgin varmı?
admin' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Admin işe girdikten sonra 1 yıl dolmasa bile yıl bitmeden mutlaka yıllık izin kullanmanı istiyorlarmış ? Doğru mu bilgin varmı?
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,464 Tepkime puanı 2,333 20 May 2024 #5 Tsu44' Alıntı: Admin işe girdikten sonra 1 yıl dolmasa bile yıl bitmeden mutlaka yıllık izin kullanmanı istiyorlarmış ? Doğru mu bilgin varmı? Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum
Tsu44' Alıntı: Admin işe girdikten sonra 1 yıl dolmasa bile yıl bitmeden mutlaka yıllık izin kullanmanı istiyorlarmış ? Doğru mu bilgin varmı? Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum
G gizli Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 124 Tepkime puanı 21 21 May 2024 #6 admin' Alıntı: İlk defa duydum Genişletmek için tıkla ... Admin mülakat sonuçları ne zaman açıklanır ajetin bilgin var mı 1 hafta dediler ama yarın tam bir hafta sence geç açıklanma durumu olur mu
admin' Alıntı: İlk defa duydum Genişletmek için tıkla ... Admin mülakat sonuçları ne zaman açıklanır ajetin bilgin var mı 1 hafta dediler ama yarın tam bir hafta sence geç açıklanma durumu olur mu
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,464 Tepkime puanı 2,333 22 May 2024 #7 gizli' Alıntı: Admin mülakat sonuçları ne zaman açıklanır ajetin bilgin var mı 1 hafta dediler ama yarın tam bir hafta sence geç açıklanma durumu olur mu Genişletmek için tıkla ... Onlar tahmini bir zaman veriyorlar ama 1 hafta demeleri güzel demekki hızlı açıklanacam
gizli' Alıntı: Admin mülakat sonuçları ne zaman açıklanır ajetin bilgin var mı 1 hafta dediler ama yarın tam bir hafta sence geç açıklanma durumu olur mu Genişletmek için tıkla ... Onlar tahmini bir zaman veriyorlar ama 1 hafta demeleri güzel demekki hızlı açıklanacam
A AviationSoul Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 30 Tepkime puanı 7 22 May 2024 #8 Sayın Ahmet Bolat’ın yorumundan anlaşılacağı üzere maalesef bayram ikramiyesi olmayacak gibi…
I isimsizkullanıcı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 105 Tepkime puanı 12 24 May 2024 #9 AviationSoul' Alıntı: Sayın Ahmet Bolat’ın yorumundan anlaşılacağı üzere maalesef bayram ikramiyesi olmayacak gibi… Genişletmek için tıkla ... verilir diyor herkes ama yine de emin olamıyorum belki düşük verilir ama verilir
AviationSoul' Alıntı: Sayın Ahmet Bolat’ın yorumundan anlaşılacağı üzere maalesef bayram ikramiyesi olmayacak gibi… Genişletmek için tıkla ... verilir diyor herkes ama yine de emin olamıyorum belki düşük verilir ama verilir
M Mrnobody Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 873 Tepkime puanı 185 24 May 2024 #10 isimsizkullanıcı' Alıntı: verilir diyor herkes ama yine de emin olamıyorum belki düşük verilir ama verilir Genişletmek için tıkla ... 30-35 verilcek bence yakında açıklama gelir
isimsizkullanıcı' Alıntı: verilir diyor herkes ama yine de emin olamıyorum belki düşük verilir ama verilir Genişletmek için tıkla ... 30-35 verilcek bence yakında açıklama gelir
I isimsizkullanıcı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 105 Tepkime puanı 12 24 May 2024 #11 Mrnobody' Alıntı: 30-35 verilcek bence yakında açıklama gelir Genişletmek için tıkla ... bence de bugün bekliyorum ben açıklamayı
Mrnobody' Alıntı: 30-35 verilcek bence yakında açıklama gelir Genişletmek için tıkla ... bence de bugün bekliyorum ben açıklamayı
M Mrnobody Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 873 Tepkime puanı 185 24 May 2024 #12 isimsizkullanıcı' Alıntı: bence de bugün bekliyorum ben açıklamayı Genişletmek için tıkla ... Bugün Thy nin genel kurul toplantısı var açıklama gelir mi bilmiyorum ama daha bayrama var bugün bir şey demeyedebilir belli olmaz
isimsizkullanıcı' Alıntı: bence de bugün bekliyorum ben açıklamayı Genişletmek için tıkla ... Bugün Thy nin genel kurul toplantısı var açıklama gelir mi bilmiyorum ama daha bayrama var bugün bir şey demeyedebilir belli olmaz
I isimsizkullanıcı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 105 Tepkime puanı 12 24 May 2024 #13 Mrnobody' Alıntı: Bugün Thy nin genel kurul toplantısı var açıklama gelir mi bilmiyorum ama daha bayrama var bugün bir şey demeyedebilir belli olmaz Genişletmek için tıkla ... bende şuan ona güvenerek haber bekliyorum ama dediğiniz gibi belki sonra açıklanır bakalım hocam hayırlısı
Mrnobody' Alıntı: Bugün Thy nin genel kurul toplantısı var açıklama gelir mi bilmiyorum ama daha bayrama var bugün bir şey demeyedebilir belli olmaz Genişletmek için tıkla ... bende şuan ona güvenerek haber bekliyorum ama dediğiniz gibi belki sonra açıklanır bakalım hocam hayırlısı
U ucanyhm Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 46 Tepkime puanı 4 24 May 2024 #14 arkadaşlar bir dahaki eğitim grubu ne zaman açılır biliyor musunuz 30 nisanda mülakata girdim güzel geçti hala haber bekliyorum
arkadaşlar bir dahaki eğitim grubu ne zaman açılır biliyor musunuz 30 nisanda mülakata girdim güzel geçti hala haber bekliyorum
M Mrstvn HavaPersonel.Com Mesajlar 14 Tepkime puanı 4 28 May 2024 #15 AviationSoul' Alıntı: Sayın Ahmet Bolat’ın yorumundan anlaşılacağı üzere maalesef bayram ikramiyesi olmayacak gibi… Genişletmek için tıkla ... Hangi platformda yazmış acaba bu yorumu?
AviationSoul' Alıntı: Sayın Ahmet Bolat’ın yorumundan anlaşılacağı üzere maalesef bayram ikramiyesi olmayacak gibi… Genişletmek için tıkla ... Hangi platformda yazmış acaba bu yorumu?
M Mrnobody Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 873 Tepkime puanı 185 28 May 2024 #16 Mrstvn' Alıntı: Hangi platformda yazmış acaba bu yorumu? Genişletmek için tıkla ... Linkedin