THY İkramiye Haberi

• Konbuyu başlatan isimsizkullanıcı
  • Başlangıç tarihi
I

isimsizkullanıcı

HavaPersonel.Com
Yazılanlar doğru mu acaba ikramiye yatmayacak mı ya da daha mı az yatacak tahminleriniz nedir @admin

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Yazılanlar doğru mu acaba ikramiye yatmayacak mı ya da daha mı az yatacak tahminleriniz nedir @admin
Yani şöyle bir şey var ahmet bolat göreve gelmeden önce Türk Hava Yolları İlker aycı döneminde iştirak şirketlere zırnık koklatmıyordu ama ahmet bolat iştiraklerin yanında oluyor olmayada devam ediyor en sonda buna benzer bir açıklama yapmıştı ama vermişlerdi. Ki şöyle bir şeyde var ikramiyeyi vermek zorunda da değil vermezlersede kimse bir şey diyemez ama ben 30-35 bin lira vericeklerini düşünüyorum bayram için

admin

admin

Admin
Moderatör
Yatar arkadaşlar içinizi ferah tutun

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
ikramiye için şirkette kalıyorsanız yapmayın arkadaşlar. Ramazanda da aynısını yaşadık ikramiye alıp istifa eden bir sürü bana göre karaktersiz insan istifa etti verilen onca eğitim ve mesaimiz boşa gitti. Siz işinizi düzgün yapın Ahmet Başkan zaten zamanı geldiğinde gereken açıklamayı yapacaktır.

O

ozkarakasogluu

HavaPersonel.Com
ikramiye için şirkette kalıyorsanız yapmayın arkadaşlar. Ramazanda da aynısını yaşadık ikramiye alıp istifa eden bir sürü bana göre karaktersiz insan istifa etti verilen onca eğitim ve mesaimiz boşa gitti. Siz işinizi düzgün yapın Ahmet Başkan zaten zamanı geldiğinde gereken açıklamayı yapacaktır.
Merhaba; çalışan birisiniz sanırsam teknik destek personeli ilanına başvuru gerçekleştirdim ancak hala geri dönüş alamadım 2 ay geçti başvurumun üstüne prosedür nasıl işler bilginiz mevcut mu

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Cok haklisiniz insanlar 30k icin boyle etik disi seyler yapip baska insanlarin da haklarina giriyorlar..

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
Merhaba; çalışan birisiniz sanırsam teknik destek personeli ilanına başvuru gerçekleştirdim ancak hala geri dönüş alamadım 2 ay geçti başvurumun üstüne prosedür nasıl işler bilginiz mevcut mu
alımlar ekipten ekibe değişiyor İK tarafı çok yoğun bu aralar bütün dönüşleri parçalara ayırıp bölüm bölüm döndüklerini duymuştum en son ne kadar sürebilir bilmiyorum 1 haftada dönüleni de gördüm 4 ayı da net bilgi almak isterseniz DTM deki merkez ik ofise uğrayabilirsiniz telefon üzerinden ulaşamazsınız

Konuyu okuyanlar;