Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru

hellcat986

Üye
23 Eyl 2025
58
15
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba herkese,
İki dil bilen kabin memuru için adaylık sürecindeyim ve pazar günü son mülakatıma (2. yabancı dil mülakatı) girmiştim. Bugün sağlık aşamaları için mail yoluyla bilgilendirme yapıldı ve randevu almam isteniyor. Son girdiğim mülakat hakkında herhangi bir şekilde olumlu veya olumsuz olarak bilgiler almıyor. Mülakatın daha sonra açıklanma ihtimali var mı yoksa sağlık için davet edilmem geçtiğimi mi gösteriyor.

Teşekkür ederim şimdiden herkese

• Like
Tepkiler: Cano
Bana da geldi. Randevu oluşturabildiniz mi? Bana takvim bulunmamaktadır diye hata veriyor
Evet perşembe günü için randevu aldım. Çevik üzerinden alabiliyorsunuz kabin memuru - ön değerlendirme muayene olarak ilerlediğinizde size tarih veriyor. Bu aşamaya gelmemiz ikinci dilden geçtiğimiz anlamına mı geliyor onu biliyor musunuz

Randevuyu ayarladıktan sonra size mail geldi mi? Bende randevuyu oluşturdu ama mail olarak gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.