1 Ağu 2023
112
50
35
AJet esb mülakatım var.Benim şuan ikametgahım Antalyadadır. Fakat Ankara’da da evim var, mülakatlarımın olumlu olması durumunda Ankara için konaklama konusunda bir sıkıntım yoktur,şuan istenen belgelerdeki ikametgah adresi Ankara olma zorunluluğu var mıdır? Eğer öyleyse bayram tatili bittiği gün 7 Nisan da ankaraya gidip ikametgah adresimi değiştireceğim, fakat istenilen belgelerin de son yüklenme tarihi 7 Nisan olduğu için bir sıkıntı yaratacağı konusunda endişeliyim.Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim. @admin @gunesdogan

AJet esb mülakatım var.Benim şuan ikametgahım Antalyadadır. Fakat Ankara’da da evim var, mülakatlarımın olumlu olması durumunda Ankara için konaklama konusunda bir sıkıntım yoktur,şuan istenen belgelerdeki ikametgah adresi Ankara olma zorunluluğu var mıdır? Eğer öyleyse bayram tatili bittiği gün 7 Nisan da ankaraya gidip ikametgah adresimi değiştireceğim, fakat istenilen belgelerin de son yüklenme tarihi 7 Nisan olduğu için bir sıkıntı yaratacağı konusunda endişeliyim.Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim. @admin @gunesdogan
Sorun olmaz, değiştirmenize gerek yok.

• Like
Tepkiler: havacı tutkunu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.