Leonidas

Üye
7 Şub 2024
20
6
30
Merhaba arkadaşlar,
şubatta girdiğim mülakatta tüm aşamaları geçtim ancak Ik dan olumsuz mail bugün geldi.Garip olanı Üniversitede Sivil Havacılık ve Kabin Memurluğu bölümünü full ingilizce olarak okumam ve THY da 3 ay aktif kabin memurluğu stajı uçma tecrübemin olması.Ayrıca bu süreçte THY kabin şefliğinden staj sonunda bana "Senin hakkında birçok amirden çok güzel dönüşler aldık sana bu sebeple teşekkür ederiz" diye bilgilendirilmem.Ancak gördüğünüz gibi liyakatin geldiği son nokta maalesef Türkiyede bu.Eğer süreçte devam eden arkadaşlar varsa onlara başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: Zuzuzu ve eetyh
Merhaba arkadaşlar,
şubatta girdiğim mülakatta tüm aşamaları geçtim ancak Ik dan olumsuz mail bugün geldi.Garip olanı Üniversitede Sivil Havacılık ve Kabin Memurluğu bölümünü full ingilizce olarak okumam ve THY da 3 ay aktif kabin memurluğu stajı uçma tecrübemin olması.Ayrıca bu süreçte THY kabin şefliğinden staj sonunda bana "Senin hakkında birçok amirden çok güzel dönüşler aldık sana bu sebeple teşekkür ederiz" diye bilgilendirilmem.Ancak gördüğünüz gibi liyakatin geldiği son nokta maalesef Türkiyede bu.Eğer süreçte devam eden arkadaşlar varsa onlara başarılar dilerim
Yazık olmuş çok üzüldüm. Pes etmeyin lütfen, bir daha ki alımda yine deneyin. Gerçekten bazen nasibi zorlamak gerekiyor. Ülkemizde malesef adam kayırma gerçeği var. Elbette hakkıyla giren arkadaşlar vardır eminim adayların arasında pek çok çalışkan ve kendini bilen, temiz yüzlü arkadaşlarımız var ancak torpilin hat safhada olduğu yadsınamaz bir gerçek.

• Like
Tepkiler: Leonidas
Yazık olmuş çok üzüldüm. Pes etmeyin lütfen, bir daha ki alımda yine deneyin. Gerçekten bazen nasibi zorlamak gerekiyor. Ülkemizde malesef adam kayırma gerçeği var. Elbette hakkıyla giren arkadaşlar vardır eminim adayların arasında pek çok çalışkan ve kendini bilen, temiz yüzlü arkadaşlarımız var ancak torpilin hat safhada olduğu yadsınamaz bir gerçek.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes hak ettiği yerlere bir gün gelir.Maalesef bir daha başvuruda bulunmayı düşünmüyorum çünkü tam 1,5 yıl bu ilanı bekledim ve bu süreçte yabancı bir hocadan ingilizce haftada 2 sefer olmak üzere ingilizce dersi aldım.Pes eden bir kişilik yapım yok ancak gerçekten beni şok eden ve tüm inancımı kıran bir süreç oldu.

• Like
Tepkiler: Zuzuzu
bugün herkese gelen alım durduruldu mailinden mi bahsediyorsunuz yoksa size olumsuz olarak farklı bir mail mi geldi?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu süreçler gerçekten kişiler özelinde sanrılı işleyebiliyor; hayal kırıklığı, üzüntü vs.
Pes etmeyin bence, evet demesi kolay fakat inanmak bizim için önemli bir güç faktörü.

Benim de mülakatım muhteşem geçmesine rağmen olumsuz gelmişti çok şaşırmıştım
Benim için olay sadece mülakatlar değil ortadaki liyakatsizlik.Ben bu işin bölümünü okudum aynı dersleri gördüm.Okulum da Shgm onaylı birkaç okuldan biriydi.Sonra kendileri şu anki yaşadığımız aşamaları bize staj sürecinde uyguladı.İngilizceden Ik ya ve de üstüne sağlık sertifikasına kadar.Sağlık sertifikası aldı seçilenler.Hatta sağlık sertifikasına birsürü para verip sağlıktan rlenen de oldu thy doktorları tarafından.Yani anlayacağınız tamamen akılalmaz bir durum.

Benim için olay sadece mülakatlar değil ortadaki liyakatsizlik.Ben bu işin bölümünü okudum aynı dersleri gördüm.Okulum da Shgm onaylı birkaç okuldan biriydi.Sonra kendileri şu anki yaşadığımız aşamaları bize staj sürecinde uyguladı.İngilizceden Ik ya ve de üstüne sağlık sertifikasına kadar.Sağlık sertifikası aldı seçilenler.Hatta sağlık sertifikasına birsürü para verip sağlıktan rlenen de oldu thy doktorları tarafından.Yani anlayacağınız tamamen akılalmaz bir durum.
Yurt dışına yerleşmeyi düşünüyormusunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.