THY Ik Şubat Mülakatı Olumsuz Maili

• Konbuyu başlatan Leonidas
  • Başlangıç tarihi
L

Leonidas

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
şubatta girdiğim mülakatta tüm aşamaları geçtim ancak Ik dan olumsuz mail bugün geldi.Garip olanı Üniversitede Sivil Havacılık ve Kabin Memurluğu bölümünü full ingilizce olarak okumam ve THY da 3 ay aktif kabin memurluğu stajı uçma tecrübemin olması.Ayrıca bu süreçte THY kabin şefliğinden staj sonunda bana "Senin hakkında birçok amirden çok güzel dönüşler aldık sana bu sebeple teşekkür ederiz" diye bilgilendirilmem.Ancak gördüğünüz gibi liyakatin geldiği son nokta maalesef Türkiyede bu.Eğer süreçte devam eden arkadaşlar varsa onlara başarılar dilerim

llcxmbsll

llcxmbsll

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba arkadaşlar,
şubatta girdiğim mülakatta tüm aşamaları geçtim ancak Ik dan olumsuz mail bugün geldi.Garip olanı Üniversitede Sivil Havacılık ve Kabin Memurluğu bölümünü full ingilizce olarak okumam ve THY da 3 ay aktif kabin memurluğu stajı uçma tecrübemin olması.Ayrıca bu süreçte THY kabin şefliğinden staj sonunda bana "Senin hakkında birçok amirden çok güzel dönüşler aldık sana bu sebeple teşekkür ederiz" diye bilgilendirilmem.Ancak gördüğünüz gibi liyakatin geldiği son nokta maalesef Türkiyede bu.Eğer süreçte devam eden arkadaşlar varsa onlara başarılar dilerim
Yazık olmuş çok üzüldüm. Pes etmeyin lütfen, bir daha ki alımda yine deneyin. Gerçekten bazen nasibi zorlamak gerekiyor. Ülkemizde malesef adam kayırma gerçeği var. Elbette hakkıyla giren arkadaşlar vardır eminim adayların arasında pek çok çalışkan ve kendini bilen, temiz yüzlü arkadaşlarımız var ancak torpilin hat safhada olduğu yadsınamaz bir gerçek.

L

Leonidas

HavaPersonel.Com
Yazık olmuş çok üzüldüm. Pes etmeyin lütfen, bir daha ki alımda yine deneyin. Gerçekten bazen nasibi zorlamak gerekiyor. Ülkemizde malesef adam kayırma gerçeği var. Elbette hakkıyla giren arkadaşlar vardır eminim adayların arasında pek çok çalışkan ve kendini bilen, temiz yüzlü arkadaşlarımız var ancak torpilin hat safhada olduğu yadsınamaz bir gerçek.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes hak ettiği yerlere bir gün gelir.Maalesef bir daha başvuruda bulunmayı düşünmüyorum çünkü tam 1,5 yıl bu ilanı bekledim ve bu süreçte yabancı bir hocadan ingilizce haftada 2 sefer olmak üzere ingilizce dersi aldım.Pes eden bir kişilik yapım yok ancak gerçekten beni şok eden ve tüm inancımı kıran bir süreç oldu.

Y

yusufcan58

HavaPersonel.Com
bugün herkese gelen alım durduruldu mailinden mi bahsediyorsunuz yoksa size olumsuz olarak farklı bir mail mi geldi?

L

Leonidas

HavaPersonel.Com
bugün herkese gelen alım durduruldu mailinden mi bahsediyorsunuz yoksa size olumsuz olarak farklı bir mail mi geldi?
Merhaba, Direkt bana olumsuz mail geldi yusuf bey. Hatta bu alım durduruldı mailinden sanırım birkaö saat önceydi yaklaşık 4 sularında

M

MrElf

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu süreçler gerçekten kişiler özelinde sanrılı işleyebiliyor; hayal kırıklığı, üzüntü vs.
Pes etmeyin bence, evet demesi kolay fakat inanmak bizim için önemli bir güç faktörü.

C

cleverman6

Benim de mülakatım muhteşem geçmesine rağmen olumsuz gelmişti çok şaşırmıştım

L

Leonidas

HavaPersonel.Com
Benim de mülakatım muhteşem geçmesine rağmen olumsuz gelmişti çok şaşırmıştım
Benim için olay sadece mülakatlar değil ortadaki liyakatsizlik.Ben bu işin bölümünü okudum aynı dersleri gördüm.Okulum da Shgm onaylı birkaç okuldan biriydi.Sonra kendileri şu anki yaşadığımız aşamaları bize staj sürecinde uyguladı.İngilizceden Ik ya ve de üstüne sağlık sertifikasına kadar.Sağlık sertifikası aldı seçilenler.Hatta sağlık sertifikasına birsürü para verip sağlıktan rlenen de oldu thy doktorları tarafından.Yani anlayacağınız tamamen akılalmaz bir durum.

C

cleverman6

Benim için olay sadece mülakatlar değil ortadaki liyakatsizlik.Ben bu işin bölümünü okudum aynı dersleri gördüm.Okulum da Shgm onaylı birkaç okuldan biriydi.Sonra kendileri şu anki yaşadığımız aşamaları bize staj sürecinde uyguladı.İngilizceden Ik ya ve de üstüne sağlık sertifikasına kadar.Sağlık sertifikası aldı seçilenler.Hatta sağlık sertifikasına birsürü para verip sağlıktan rlenen de oldu thy doktorları tarafından.Yani anlayacağınız tamamen akılalmaz bir durum.
Yurt dışına yerleşmeyi düşünüyormusunuz

L

Leonidas

HavaPersonel.Com
Yurt dışına yerleşmeyi düşünüyormusunuz
Öyle bir imkanım yok maalesef. Olsa yerleşmeyi düşünürüm. En azından bir şeyler için yeterli çabayı gösterdikten sonra ulaşılabilir olduğunu düşünüyorum oralarda.

R

ryankentjet

alım durduruldu ve olumsuz mailleri aynı mı ? farklı mailler mi bir bilen var mı?

V

vandrongelen

alım durduruldu ve olumsuz mailleri aynı mı ? farklı mailler mi bir bilen var mı?
farklı mailler alım durduruldu mailleri açık açık söylenmesede olumlu maili. çünkü 1 yıl içinde kabin memuru ihtiyacı olursa direk sağlık aşamasından başlatıyorlar

Konuyu okuyanlar;