Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 12776

Merhaba,

Bugün iş teklifi maili geldi onayladım fakat eğitim süreci için 15 aralık planlanmış. Bugün istifa ettim 28 günlük ihbarım var. Yeni yılda anca başlayabilirim konuyla ilgili mail attım. Bu thy açısından bir problem olur mu? Çünkü teklif gelene kadar istifa etmeyin diye altını çize çize söylediler ve işyerim ihbarı kullandırmak istiyor.

Merhaba,

Bugün iş teklifi maili geldi onayladım fakat eğitim süreci için 15 aralık planlanmış. Bugün istifa ettim 28 günlük ihbarım var. Yeni yılda anca başlayabilirim konuyla ilgili mail attım. Bu thy açısından bir problem olur mu? Çünkü teklif gelene kadar istifa etmeyin diye altını çize çize söylediler ve işyerim ihbarı kullandırmak istiyor.
Bi sorun olmaz, yeni eğitim tarihi planlarlar

Merhaba,

Merhaba, eğitim detaylariyla ilgili mail geldi mi size?

banada teklif gledi arkadaşlar sizce devlet memurluğu işimi bırakmalımıyım ? kafam çok karışık siz istifa ettiniz peki bu aşamadan sonra herşey garantimi bunu çözemedim

banada teklif gledi arkadaşlar sizce devlet memurluğu işimi bırakmalımıyım ? kafam çok karışık siz istifa ettiniz peki bu aşamadan sonra herşey garantimi bunu çözemedim
Benim ihbarın 28 aralıkta bitiyordu. 22sinde eğitime katılmazsanız süreci sonlandırmak durumunda kalırız dedi. Süreci kısalttım 22sinde eğitime başlayacağım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.