eetyh

Üye
1 Haz 2024
253
126
35
Arkadaslar bilgisi olan varsa özellikle çalışan yanıtlarsa sevinirim teşekkür ederim
Ben şehir dışından geleceğim iga icin arnavutköy yakın diyorlar lakin servis cok insan topladığı için yine gidis veya gelis bir bucuk saati geciyormus toplam üç saat ediyor bu doğru mu acaba eğer yakın da ev tutsam uzak da tutsam bir bucuk saat sürecekse yakın tutmamın bir anlamı yok bilen varsa servisle ilgili bu durumu beni aydınlatsın lütfen özellikle @admin konuyla alakalı bilginiz var mıdır

• Like
Tepkiler: aviationesr
Arkadaslar bilgisi olan varsa özellikle çalışan yanıtlarsa sevinirim teşekkür ederim
Ben şehir dışından geleceğim iga icin arnavutköy yakın diyorlar lakin servis cok insan topladığı için yine gidis veya gelis bir bucuk saati geciyormus toplam üç saat ediyor bu doğru mu acaba eğer yakın da ev tutsam uzak da tutsam bir bucuk saat sürecekse yakın tutmamın bir anlamı yok bilen varsa servisle ilgili bu durumu beni aydınlatsın lütfen özellikle @admin konuyla alakalı bilginiz var mıdır
İstanbulda bir yerden bir yere gitmek 1 saat 2 saat olabilir yer yer ve zaman zaman. Yani havalimanından 15 dk ya Arnavutköye varırsınız ( ki bu değişmez çünkü arasında trafik olmaz) ama havalimanından 1 saate beşiktaşa varırsınız(bazen 45 dk bazen 2 saat) . Buradan çıkan sonuca göre sistemini ayarlayabilirsin. Arnavutköyde gezme eglenme gibi aktivite bulamazsın ama işine yakın olur .

İstanbulda bir yerden bir yere gitmek 1 saat 2 saat olabilir yer yer ve zaman zaman. Yani havalimanından 15 dk ya Arnavutköye varırsınız ( ki bu değişmez çünkü arasında trafik olmaz) ama havalimanından 1 saate beşiktaşa varırsınız(bazen 45 dk bazen 2 saat) . Buradan çıkan sonuca göre sistemini ayarlayabilirsin. Arnavutköyde gezme eglenme gibi aktivite bulamazsın ama işine yakın olur .
Siz iga da mı çalışıyorsunuz

aklım sadece şeye takıldı. ev tutarsan maaşının yarısını yatıracaksın istanbul gibi bir yerde. ve aldığın paranın bir manası kalmayacak. evet toplam 3 saat ediyor benim arkadaşım da 1.5 gidiş 1.5 dönüş yapıyor ama halinden memnun bence ev tutmak maddi açıdan zarar

• Like
Tepkiler: Mdr ve User112263
armavutköyün nereleri yakın acaba hangi semt mahallesi vs. onun dışında nelerler olabilir başakşehir kayaşehir bunlar ne kadar uzaklıkta ne kadar mantıklı. Ya da üsküdar mesela çok mu uzak şile ya da . Ya da alternatif başka ilçeler semtler nereler olabilir.

Merhaba arkadaşlar, bana daha olumlu cevap gelmedi fakat gelirse bende Bursa'dan İstanbul'a taşınacağım ve bende araştırdığımda genelde İst Havaalanında çalışanlar Arnavutköy'de yaşıyor gibi. Evet tek başına eve çıkmak biraz zorlar gibi ama bana ev arkadaşı bulmak daha mantıklı geliyor tabi o arkadaşında güvenilir vs olanını bulmak lazım oda bir mesele. Birde eğitimler Dünya Tic. Merkezinde oluyormuş galiba onun içinde eğitim süresince kalıcak yer lazım gibi. Daha olumlu cevap gelmeden bunları düşünüyorum 😄 Herkes için hayırlısı olsun olumlu olursa görüşürüz arkadaşlar , kendinizeiyi bakın 🤝

• Like
Tepkiler: menescan ve akara

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.