Pozisyon veya İlan Adı
HR
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sedomanya

Üye
26 Ocak 2026
6
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Daha önce sunexpress’in video mülakat sınavına giren oldu mu?
Size 5 soru soracağız. Mülakatınız en fazla 25 dakika sürecektir.
Video Mülakat Aşaması (İngilizce-Türkçe karışık. İngilizce yazılan soruları İngilizce, Türkçe yazılanları Türkçe olarak yanıtlamanızı rica ederiz.)
giren olduysa bana yardımcı olabilir mi?

Video Mülakat Aşaması (İngilizce-Türkçe karışık. İngilizce yazılan soruları İngilizce, Türkçe yazılanları Türkçe olarak yanıtlamanızı rica ederiz.)
4 soru Türkçe 1 soru İngilizceden oluşuyordu diye hatırlıyorum. Kendinizi tanıtmanız, SunExpress hakkında bahsetmeniz, güçlü zayıf yönleriniz gibi sorular soruluyor.

Mülakata girip çıktığınızda bu konu altında güncelleme yaparsanız sevinirim. Sürecinizde başarılar.

• Like
Tepkiler: sedomanya
Merhabalar nasıl geçti neler sorulmuştu? ilana başvurduktan kaç gün içinde dönüş yaptılar?

Merhabalar nasıl geçti neler sorulmuştu? ilana başvurduktan kaç gün içinde dönüş yaptılar?

Ben farklı bir sürece katılmıştım, 3 ingilizce 2 türkçe soru vardı
Genel İk soruları diyebilirim tam hatırlamamakla birlikte, zorlu bir deneyim anlat, güçlü katkı sunacagın konular tadında. Ön hazırlık cok rahat yapılabilir.
Bu aşama AI mülakat sana bir skor atanıyor otomatik değerlendirilerek, sonrasında mülakata girmiştim. AI mülakat olduğu için mümkün olduğunca verilen süre doldurulmalı maksimum konusulmaya calısılmalı diye düşünüyorum.
Dönüş süresi sanırım 1 hafta kadardı.
Başarılar

• Like
Tepkiler: sunflower

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.