AJET Hosteslik Için Boy Kilo

• Konbuyu başlatan eylulceren
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Arkadaşlar kilom 48 boyum 165. Ajet için yeni boy sınırı 165 diye duydum sanki ama boy ölçülürken çoğu kişi bildiği boydan birkaç cm daha kısa çıkıyormuş. Bu durumda boydan elenmiş olur muyum ve boy kilo endeksi Ajet dahil tüm havayolu şirketlerinde aynı mı? Sanırım zayıf çıkıyorum ve 1 hafta içinde 3 kilo almam gerekiyor

Birkaç cm daha kısa çıkma mevzusundan haberdar değilim ama öyleyse maalesef elenirsiniz. Diğer havayolları için durum lehinize olur ama genel anlamda boy şartında daha yüksek sınır koyma eğilimi görmeye başladık.

Arkadaşlar kilom 48 boyum 165. Ajet için yeni boy sınırı 165 diye duydum sanki ama boy ölçülürken çoğu kişi bildiği boydan birkaç cm daha kısa çıkıyormuş. Bu durumda boydan elenmiş olur muyum ve boy kilo endeksi Ajet dahil tüm havayolu şirketlerinde aynı mı? Sanırım zayıf çıkıyorum ve 1 hafta içinde 3 kilo almam gerekiyor
Merhaba, AJet boy kilo ölçümlerini nerede ve hangi cihazla yapıyor bilmiyorum ancak bildiğiniz boydan birkaç cm daha eksik çıkma mevzusu kendi tecrübeme göre doğru. Emirates mülakatlarında boyum her zaman ölçüldüğüm gibi çıkmıştı zira askerlik muayenesinde de aynı boyda ölçüldüm. Şu anda THY kabin memuru sürecindeyim ve boyum 3 cm daha kısa çıktı. Yalnızca benim değil o gün orada bulunan diğer arkadaşlar da bildikleri boydan daha kısa çıktılar. Tabi bu dediğim THY için geçerli AJet nasıl bir ölçüm yapıyor bilgi sahibi değilim.

Merhaba ben tecrubesiz kadin hosteslige basvurdum boyum 172 kilom 53.8

kilom baya az sizce gecme sansim var mi?

merhaba boyum 170 kilom da 61 sorun yaratır mı geçer miyim acaba?

Sizin için alt sınır 55. O yüzden 2-3 kg almalısınız boy-kilo ölçümüne kadar.

Bki yazınca ordan indekse bakabiliyoruz. Veya thynin kendi sitesinde uygun boy kilo indeksi var ben de o yüzden gerginim

Konuyu okuyanlar;