Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

CelikHilal

Üye
29 Ocak 2025
47
10
5
Merhabalar aşağıda belirtilen Satış Ve Müşteri Hizmetlerine yönelik 2.2 yıl tecrübem var. Tam olarak meslek kodlarım Kasiyer,Satış Elemanı,Satış Danışmanı, Mağaza Çalışanları ve çağrı merkezi personeli. İtiraz maili ilettim sizce değerlendirmeye alınır mı ?

İlanımız, aşağıda yer alan hizmet alanlarında deneyim sahibi adaylara yöneliktir:
✈ Turizm ve otelcilik deneyim olan (Garson, Resepsiyonist, Tur Rehberi, Müşteri ilişkileri Sorumlusu, İçecek Hazırlama ve Servis Uzmanları vb.)
✈ Satış ve müşteri hizmetleri deneyimi olan (Satış Danışmanı, Satış Elemanı, Kasiyer, Mağaza çalışanları Çağrı Merkezi Personeli vb.)
✈ Sağlık sektöründe deneyimi olan (Hemşire, Fizyoterapist, Psikolog, Diyetisyen vb.)

Benimde 3 yıldan fazla Starbucks deneyimim var. Kasiyerlik, içecek hazırlama, hizmet gibi dalları karşıladığını düşünerek başvurmuştum ama olumsuz mail geldi. Aynı zamanda 3 yıldan fazla Müşteri ilişkileri pozisyonunda aktif olarak çalışıyorum. Umarım bir hatadır bu mailler.

• Like
Tepkiler: CelikHilal
Başarıyla geçersiniz inşallah acaba iş tecrübenizi paylaşabilirmisiniz. Kaç yıl hangi sektörde ne olarak çalıştınız
2011 den beri iş hayatındayım 1000 küsür gün sadece 47.74 nolu naceden girilmiş. Tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende ticareti. Harici 66.22 naceden de sigorta acentelerinin faaliyetleri var ki bu da 1000 den fazladır. Hep satış ve satış yöneticiliği yaptım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.