Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

willbru

Üye
10 Eki 2025
16
4
0
Meslek
Kabin
Merhaba, 26 Kasım günü mülakata çağırıldığım bir mail aldım. Başvurum 2 yıllık hizmet sektörü deneyimliydi,süreç hızlı ilerliyor başka geri dönüş alan varmı ve sürece nasıl hazırlanıyorlar.

Merhaba, 26 Kasım günü mülakata çağırıldığım bir mail aldım. Başvurum 2 yıllık hizmet sektörü deneyimliydi,süreç hızlı ilerliyor başka geri dönüş alan varmı ve sürece nasıl hazırlanıyorlar.
Ben de 19 kasımda mülakata girdim ve dün için ön sağlık maili geldi süreç bi anda hızlanmaya başladı. Senin için de güzel olur umarım iyi geçer başarılar

• Like
Tepkiler: willbru
inşallah başarılı geçersiniz mülakatta ne sordular acaba ingilizce ve kurul nasıl geçti
teşekkür ederim sizin de iyi geçer umarım şimdiden başarılar. İngilizce sohbet havasında geçti başta kendimi tanıttıktan sonra söylediklerime göre sohbet etmeye başlamıştık, kurul mülakatı için de klasik ik soruları üzerinden YouTube ve forumdaki konulardan gördüğüm üzere hazırlanmaya çalışmıştım benzer bir iki soru çıktı bunu diyebilirim, direkt ne sorduklarını söylemem hem etik olmaz hem de sormayabilirler, tamamen farklı da ilerleyebilir çünkü yine bu aşama da sizin söylediklerinize göre şekillenecektir. Her iki mülakat için de ezber yapmanızı tavsiye etmem. Kendiniz olun, bir çok soruya cevabınız olduğu sürece sorun yaşamazsınız.

• Like
Tepkiler: CelikHilal
teşekkür ederim sizin de iyi geçer umarım şimdiden başarılar. İngilizce sohbet havasında geçti başta kendimi tanıttıktan sonra söylediklerime göre sohbet etmeye başlamıştık, kurul mülakatı için de klasik ik soruları üzerinden YouTube ve forumdaki konulardan gördüğüm üzere hazırlanmaya çalışmıştım benzer bir iki soru çıktı bunu diyebilirim, direkt ne sorduklarını söylemem hem etik olmaz hem de sormayabilirler, tamamen farklı da ilerleyebilir çünkü yine bu aşama da sizin söylediklerinize göre şekillenecektir. Her iki mülakat için de ezber yapmanızı tavsiye etmem. Kendiniz olun, bir çok soruya cevabınız olduğu sürece sorun yaşamazsınız.
Çok teşekkürler cevabınız için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.