Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

JustLich

Üye
14 Mar 2025
43
7
5
Arkadaşlar merhaba belge yüklememiz istendi ancak belge yükleme yerinde 2 tane belgem var önceden yüklediğim onları silip mi yüklemeliyiz yoksa kalsınlar mı ?
Ayrıca benim 1 yıl tecilim vardı başvuru yaparken şuan 9 aya düştü o sıkıntı yaratır mı acaba ?

Öncelikle tebrik ederim, gecen yılda giren biri olarak ben silip yüklemiştim bi arkadşaımada ek evrak istenmişti o silmemişti. askerlik içinde bende aynı durumdayım ama 4 yıl tecilim mevcut. eski ilanlarda en az 2 yıl isteniyordu

Öncelikle tebrik ederim, gecen yılda giren biri olarak ben silip yüklemiştim bi arkadşaımada ek evrak istenmişti o silmemişti. askerlik içinde bende aynı durumdayım ama 4 yıl tecilim mevcut. eski ilanlarda en az 2 yıl isteniyordu
Teşekkürler ben 2. Üniye kayıt yaptırabiliyorum onu o şekilde halledicem ve uzatıcam askerlik tecilini.
O zaman silip hepsini öyle yükleyeceğim dogru mudur ?

Evet vakit kaybetmeden kayıt yaptırıp tecilini uzat bence 6 kasıma kadar süremiz mevcut zaten evrakları yüklerken yanları tarih koydum ben o şekilde yapabilirsin

• Like
Tepkiler: JustLich
Teşekkürler ben 2. Üniye kayıt yaptırabiliyorum onu o şekilde halledicem ve uzatıcam askerlik tecilini.
O zaman silip hepsini öyle yükleyeceğim dogru mudur ?
2.üniversiteye kayıt olursan askerlik uzamıyor. Ben bu hataya düştüm geçen sene bende öyle sanıyordum ama değilmiş. Tecili uzatman için mezun olduğun programın bir üstünü okuman gerekiyor. Mesela lisans mezunu isen yükseklisans yapman lazım. Bedelli askerlik yaparsan şirket ücretsiz izin veriyor diye biliyorum. Normal askerlik içinde istifa etmen gerekiyor. Ama şuna çok eminim 2.üniversiteye kayıt olarak askerlik tecili uzamıyor

• Like
Tepkiler: JustLich
Benimde 9 ay vaktim var askerlik için, bedelliyi yatırdığında bir sene daha geç gidebiliyorsun yani 20 aya kadar artıyor bu süreç sorun olmamalı diye düşünüyorum ama

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.