Pozisyon veya İlan Adı
Thy Kabin memurluğu

MrFly

Üye
14 Kas 2023
341
153
35
Geçtiğimiz haftalarda bu ilan için sisteme SGK belgemizi yüklememizi isteyen bir mail gelmişti. Yükledikten sonra aramızda sınav maili alan oldu mu?

Merhaba bende yükleme yapalı 1 ayı geçti ancak uygun olan adaylara mail gidiyor olabilir sadece , benim deneyimim ön muhasebe alanında geçerli olur mu bilmiyorum hala gelmedi

ben de mail almadım ve bekliyorum. deneyimim de var yani eylül ayında mülakat maili gelir diyorlardı inşallah bitmeden gelir hepimize

Belgelerini zamanında yükleyen ve ilan kriterlerini karşılayan adaylar, Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Online İngilizce Değerlendirme aşamasına davet edilecektir.

Bu mail bana eylül 2 de geldi fakat ondan sonra hiç bir mail gelmedi yüklediğim SGK belgesinde son 3 yıla dair hiç bir şey yok çünkü yurtdışında hizmet sektöründe çalışıyordum. Eğer SGK ya göre bakılıyorsa elenme sebebi midir?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.