Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet Sektörü Deneyimli Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

auberfae

Üye
18 Mar 2025
109
27
5
Herkese iyi forumlar

Hizmet sektörü ilanında boy kilo ingilizce ve kurul mülakatlarına girip önsağlık için mail alan var mı henüz?

Nasıl geçti arkadaşlar detay verir misiniz 🌸 güzel sonuçlar olması dileğiyle….

Nasıl geçti arkadaşlar detay verir misiniz 🌸 güzel sonuçlar olması dileğiyle….
Boy kiloda ölçüsünde boy konusunda toleransları yok fakat kiloda süre verdiler ama çok fazla değil 2-3 hafta verdiler. İngilizce çok rahattı gündelik sohbetler anlat dur. Kurulda biraz zorlandım açıkçası hiçbir şekilde renk vermediler olumlu mu olumsuz mu bir şey anlamadım. Sürekli bir şeyler not aldılar

• Like
Tepkiler: Melflyy
Boy kiloda ölçüsünde boy konusunda toleransları yok fakat kiloda süre verdiler ama çok fazla değil 2-3 hafta verdiler. İngilizce çok rahattı gündelik sohbetler anlat dur. Kurulda biraz zorlandım açıkçası hiçbir şekilde renk vermediler olumlu mu olumsuz mu bir şey anlamadım. Sürekli bir şeyler not aldılar
İng kaç dk sürdü ve kendinizi tanıtarak mı başladınız

Valla Mülakattaki kişi sohbetimi sevdi herhalde uzun tuttu biraz 15 dk sürdü anlattığım şeyleri merak etti😂 nereden geliyorsun diyerek başladı 10 dakikalık mesafeden geliyorum dedim ordan konu konuyu açtım kendimi tanıtmadım
Merhaba sunum yaptılar mı ? maaş ve eğitim hakkında bir şeyler dediler mi acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.