dmk

Üye
26 Şub 2025
15
2
0
Lütfen 10 Şubat 2025 tarihinde kurul mülakatına girdim O zamandan itibaren 33 gün geçti ve Ne olumlu ne olumsuz hiçbir dönüş alamadım işe de girmedim bekliyorum ve bekledikçe strese giriyorum gerçekten benim için İyi geçtiğini düşünüyordum ama Ümitlerim çok tükendi ve insanlar forumlarda eğitimden bahsediyor eğitim başladıysa bize niye dönüş yapılmadı bazıları benim gibi hala bekliyor bazıları eğitim için evrak hazırlıyor bu kargaşa nedir? Olumsuz bir mesaj da gelmedi anlayamıyorum

• Like
Tepkiler: sparkle
Lütfen 10 Şubat 2025 tarihinde kurul mülakatına girdim O zamandan itibaren 33 gün geçti ve Ne olumlu ne olumsuz hiçbir dönüş alamadım işe de girmedim bekliyorum ve bekledikçe strese giriyorum gerçekten benim için İyi geçtiğini düşünüyordum ama Ümitlerim çok tükendi ve insanlar forumlarda eğitimden bahsediyor eğitim başladıysa bize niye dönüş yapılmadı bazıları benim gibi hala bekliyor bazıları eğitim için evrak hazırlıyor bu kargaşa nedir? Olumsuz bir mesaj da gelmedi anlayamıyorum
Eğitime başlayanlar çoğunlukla ramp işçisi ve harekatçılar anladığım kadarıyla. bunların hepsi de erkek adaylar oluyor zaten. eğer yhm için başlayanlar varsa bilemem ama başlayan yoksa muhtemelen herkese bekletiyorlar şu an

Forumda yazanlara göre bu pazartesi yhm eğitimlere başlıyor.
Doğrudur ama onlar da ilk mülakatı olan adaylardır onlar. Muhtemelen ocak ayında mülakat oldular. Maalesef ki Thy ve iştiraklarının süreci çok yavaş ilerliyor. Herkesi kitliyorlar, en azından olumsuzlara erkenden dönseler de insanlar yoluna baksa. Çok uyuz bir durum beklemek

benim 45 gün oldu sen düşün mülakata 29 ocakta girdim ben de dönüş almadım

ben 30 ocakta girdim yhm istanbul için bana da hala dönüş yok.yhmler eğitime başladı mı ben de genel olarak operasyon ve ramp olduğunh biliyorum

• Like
Tepkiler: User112263
Doğrudur ama onlar da ilk mülakatı olan adaylardır onlar. Muhtemelen ocak ayında mülakat oldular. Maalesef ki Thy ve iştiraklarının süreci çok yavaş ilerliyor. Herkesi kitliyorlar, en azından olumsuzlara erkenden dönseler de insanlar yoluna baksa. Çok uyuz bir durum beklemek
31 ocakta girdim mulakata hala bir donus yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.