birhavatutkunu
Hava Personel
arkadaşlar herhangi bir mail alan varmı şuan hiç haber yok gibi haziranda giren tanıdıklarım bile bekliyor durum nedir
anladım arada üniversite gidecek olanlar var umarım geçe bırakmazlarHaziran da bir gruba olumlu mail geldi onun dışındakilere herhangi bir geri dönüş yapılmadı bu ay içinde muhtemelen açıklanır istersen insan kaynaklarını arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin
aramak gereksiz dönüş yapmalarını bekliyor herkesMülakat sonucu için insan kaynaklarını arayıp bilgi alan oldu mu?
İletişim nosu varsa arayabiliriz aslindaMülakat sonucu için insan kaynaklarını arayıp bilgi alan oldu mu?
Aradığın zaman ay sonuna kadar bitirmeyi öngörüyoruz diyip daha fazla bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar.Tek çare beklemek.İletişim nosu varsa arayabiliriz aslinda
Bu ay sonuna kadar mı bütün sonuçları açıklamayı düşünüyorlarmışAradığın zaman ay sonuna kadar bitirmeyi öngörüyoruz diyip daha fazla bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar.Tek çare beklemek.
Temmuz ayı sonunda sorduğumda böyle söylediler eğer mail gelmezse süreç uzamıştır diye söylenmişti.Bu ay sonuna kadar mı bütün sonuçları açıklamayı düşünüyorlarmış
Yapısal ve kabiniçi teknik destek personelinden bahsediyoruz .Çoğu birimler de bu bekleniş yaşanıyor sanırım.Take off Anadoludan bahsediyorsanız 2 gün önce kendileri mail attı süreç devam ediyor sabrınız için teşekkürler diye. Haziran başında mülakat vermiştim.
Anladım. Umarım gonlunuzce donuş alirsiniz. Şimdiden hayirli olsun diyeyim.Yapısal ve kabiniçi teknik destek personelinden bahsediyoruz .Çoğu birimler de bu bekleniş yaşanıyor sanırım.
Teşekkür ederim . Hepimiz için hayırlısı olsun.Anladım. Umarım gonlunuzce donuş alirsiniz. Şimdiden hayirli olsun diyeyim.