Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elimizden geleni yaptık yapacak bir şey yok.Elendiniz dememişler ama demenin diğer hali olmuş.Zaten 2 hafta önce çarşamba olumlu olması lazımdı asıl.Mülakatım iyi geçmişti harbi yazık oldu.Burdaki arkadaşların her birine teşekkür eder hayatta başarılar dilerim.
O zaman mailde yazan doğru arkadaşlar, bugün mail alan arkadaşların olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Olumsuz olanlar önceden gitti, önümüzdeki 4 ay içinde ihtiyaç olması halinde bize iş teklifi gönderilmesi muhtemel. Herkes için hayırlısı olsun.
O zaman mailde yazan doğru arkadaşlar, bugün mail alan arkadaşların olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Olumsuz olanlar önceden gitti, önümüzdeki 4 ay içinde ihtiyaç olması halinde bize iş teklifi gönderilmesi muhtemel. Herkes için hayırlısı olsun.
Hocam kontenjan yok Tek bu değil tekniğin kadrosunu take off jr gibi programlarda part time işe başlattıkları elemanlarlada dolduruyorlar.O yüzden kontenjan açılması çok zor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.