THYTEKNİK Haziran-Temmuz Aylarındaki Mühendislik Mülakat Sonuçları

• Konbuyu başlatan paradox
  • Başlangıç tarihi
P

paradox

HavaPersonel.Com
27 Haziranda mülakata girdim henüz dönüş yok. Bazı arkadaşlara olumlu/olumsuz dönüşler olmuş. Bana anket maili falanda gelmedi. Benim gibi bekleyenler var mı?

T

TTechnicEngineer29

HavaPersonel.Com
Var, ben de bekliyorum, henüz bir dönüş olmadı.

T

TTechnicEngineer29

HavaPersonel.Com
Benim tahminim başvurulan bölüme göre topluca dönüşlerin yapıldığı yönünde. Ben uçak bakım bölümü için başvuru yaptım. Ancak aynı bölüme başvuru yapıpta olumlu-olumsuz dönüş alan olduysa sanırım bu şekilde olmuyor dönüşler.

M

MissionWinNow

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Benim tahminim başvurulan bölüme göre topluca dönüşlerin yapıldığı yönünde. Ben uçak bakım bölümü için başvuru yaptım. Ancak aynı bölüme başvuru yapıpta olumlu-olumsuz dönüş alan olduysa sanırım bu şekilde olmuyor dönüşler.
Uçak bakım için olumlu dönüş alan varsa benim yoksa sizin dediğiniz gibidir hocam.👍

P

paradox

HavaPersonel.Com
Olabilir hocam, ben de aynı bölüme başvurmuştum.

baysilent

baysilent

İK’yı arayıp soran oldu mu? Bişi diyorlar mı?

baysilent

baysilent

Sanırım 71311 dahilisi. İnsan kaynakları danışma diyince oraya bağlıyor

M

MissionWinNow

Sanırım 71311 dahilisi. İnsan kaynakları danışma diyince oraya bağlıyor
Bugün açan birileri oldu hocam.Durumdan bahsettim.Mail gelmeyenler olduğunu söyledim.Yedek liste mi var dedim ama ik yetkilisi öyle bir şey olmadığını hala değerlendirilior olabileceğimizi söyledi.Bakalım hayırlısı.Benim askere gitme durumum var 1 aylığına.Yüzde 90 olumsuz bence ama keşke gitmeden öğrensem.Çok sürer mi dedim belli olmaz dedi.

P

paradox

HavaPersonel.Com
Bugün açan birileri oldu hocam.Durumdan bahsettim.Mail gelmeyenler olduğunu söyledim.Yedek liste mi var dedim ama ik yetkilisi öyle bir şey olmadığını hala değerlendirilior olabileceğimizi söyledi.Bakalım hayırlısı.Benim askere gitme durumum var 1 aylığına.Yüzde 90 olumsuz bence ama keşke gitmeden öğrensem.Çok sürer mi dedim belli olmaz dedi.
Bİlgilendirme için teşekkürler.
Onay aldıktan sonra bir ay askerliğini problem etmezler bence ona takılma. Hakkımızda hayırlısı

M

MissionWinNow

Bİlgilendirme için teşekkürler.
Onay aldıktan sonra bir ay askerliğini problem etmezler bence ona takılma. Hakkımızda hayırlısı
Rica ederim hocam.Ben askerliği dert etmiyorumda bu kadar bekletmeleri hayra alamet değil.Yine de çıkmadık candan umut kesilmez diyelim.Hayırlısı.

baysilent

baysilent

hepimize toplu bi red maili gelir gibi😅 Taslak şeklinde başa Merhaba (Ad)… 😄😄

L

loremipsum

HavaPersonel.Com
Bana da olumsuz geldi:( 2024 yılı içerisinde uygun pozisyon olması durumunda iletişime geçilebileceği yazıyor. Size de mi bu mail geldi? Mail standart sanırım.

Konuyu okuyanlar;