P
paradox
HavaPersonel.Com
27 Haziranda mülakata girdim henüz dönüş yok. Bazı arkadaşlara olumlu/olumsuz dönüşler olmuş. Bana anket maili falanda gelmedi. Benim gibi bekleyenler var mı?
Uçak bakım için olumlu dönüş alan varsa benim yoksa sizin dediğiniz gibidir hocam.Benim tahminim başvurulan bölüme göre topluca dönüşlerin yapıldığı yönünde. Ben uçak bakım bölümü için başvuru yaptım. Ancak aynı bölüme başvuru yapıpta olumlu-olumsuz dönüş alan olduysa sanırım bu şekilde olmuyor dönüşler.
Olabilir hocam, ben de aynı bölüme başvurmuştum.Benim tahminim başvurulan bölüme göre topluca dönüşlerin yapıldığı yönünde. Ben uçak bakım bölümü için başvuru yaptım. Ancak aynı bölüme başvuru yapıpta olumlu-olumsuz dönüş alan olduysa sanırım bu şekilde olmuyor dönüşler.
Olumlu dönüş alan var hocamUçak bakım için olumlu dönüş alan varsa benim yoksa sizin dediğiniz gibidir hocam.![]()
Tamam benim dediğim gibidir bence ama bakalım belli olmaz.Teşekkürler hocam.Olumlu dönüş alan var hocam
Hocam ik yı aradımda ulaşamadım.İK’yı arayıp soran oldu mu? Bişi diyorlar mı?
Açan yokSanırım 71311 dahilisi. İnsan kaynakları danışma diyince oraya bağlıyor
Bugün açan birileri oldu hocam.Durumdan bahsettim.Mail gelmeyenler olduğunu söyledim.Yedek liste mi var dedim ama ik yetkilisi öyle bir şey olmadığını hala değerlendirilior olabileceğimizi söyledi.Bakalım hayırlısı.Benim askere gitme durumum var 1 aylığına.Yüzde 90 olumsuz bence ama keşke gitmeden öğrensem.Çok sürer mi dedim belli olmaz dedi.Sanırım 71311 dahilisi. İnsan kaynakları danışma diyince oraya bağlıyor
Bİlgilendirme için teşekkürler.Bugün açan birileri oldu hocam.Durumdan bahsettim.Mail gelmeyenler olduğunu söyledim.Yedek liste mi var dedim ama ik yetkilisi öyle bir şey olmadığını hala değerlendirilior olabileceğimizi söyledi.Bakalım hayırlısı.Benim askere gitme durumum var 1 aylığına.Yüzde 90 olumsuz bence ama keşke gitmeden öğrensem.Çok sürer mi dedim belli olmaz dedi.
Rica ederim hocam.Ben askerliği dert etmiyorumda bu kadar bekletmeleri hayra alamet değil.Yine de çıkmadık candan umut kesilmez diyelim.Hayırlısı.Bİlgilendirme için teşekkürler.
Onay aldıktan sonra bir ay askerliğini problem etmezler bence ona takılma. Hakkımızda hayırlısı
Ret maili gelirse ad soyadla da uğraşmazlar bencehepimize toplu bi red maili gelir gibiTaslak şeklinde başa Merhaba (Ad)…
![]()
Ben ret mailini görmüştüm.Ad soyad yazmıyor klasik bir metin var.Zaten çoğumuz çok değil birkaç güne görürüz herhaldeRet maili gelirse ad soyadla da uğraşmazlar bence![]()