Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gunes

havayoluhaber.com
Yönetici
Admin
1 Şub 2024
1,783
1,371
100
havapersonel.com
Meslek
İdari
Tebrikler! Sonunda havacılık sektöründe belki de harikalar yaratabilecek bir projenin ortasındasınız. Amacınız öncelikle çalışan ve müşteri memnuniyetini sağlamak, sonrasında da mümkün olduğunca yüksek bir kâr elde etmek. Fakat bir sorununuz var. Her an risk oluşabilir.

Şanslısınız ki asistanınız sizin için muhtemel 5 havayolu şirket örneklemesi oluşturdu ve size aşağıdaki tabloyu sundu. Seçeceğiniz havayoluna bağlı olarak değişen oranlarda risk oluşma ihtimali var.

$10 Milyar bütçeniz var. Ancak mümkün olduğunca maliyetsiz bir iş olmasını istiyorsunuz.

Asistanınız çok heyecanlı, bir an önce sizin fikrinizi duymak istiyor. Hangi havayolunu tercih edeceksiniz?

*Tabloyu görebilmek için konuya mesaj atmanız gerekiyor. Mesaj attıktan sonra tabloyu aşağıda görebileceksiniz. Tabloyu inceledikten sonra fikirlerinizi aşağıdaki şablon ile paylaşmayı unutmayın! Bu şablona ek olarak başka düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz. Bol şans!

Seçtiğim havayolu:
Bu havayolunu tercih ettim çünkü:
Gelecekte bu havayolunu şöyle görüyorum:

Ekli dosyalar

• Aerogo Airlines.jpeg
    Aerogo Airlines.jpeg
    126.6 KB · Görüntüleme: 132
  • Atlas Wings.jpeg
    Atlas Wings.jpeg
    248.8 KB · Görüntüleme: 3
  • JetNova Airlines.jpeg
    JetNova Airlines.jpeg
    164.9 KB · Görüntüleme: 2
  • Skyzen Airways.jpeg
    Skyzen Airways.jpeg
    134.6 KB · Görüntüleme: 2
  • TurboAir Express.jpeg
    TurboAir Express.jpeg
    160.6 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: helloworld279
Seçtiğim havayolu: JetNova
Bu havayolunu tercih ettim çünkü: Yenilik ve inovasyon her zaman bir şekilde başarılı olur. Her ne kadar müşteri memnuniyeti ve çalışan memnuniyeti ile alakalı belirsiz bir ortama girecek olsam da yetkin insan kaynağım sayesinde bir şekilde pazarda yer bulabileceğime inanıyorum. AI destekli optimizasyon sayesinde de ilerleyen yıllarda daha teknolojik ve otomasyona bağlı bir havayolu olup, müşteri memnuniyeti ile alakalı gelişmeler kaydedeceğimi düşünüyorum.
Gelecekte bu havayolunu şöyle görüyorum:
20 uçaklık filomuzu 5 yıl içerisinde 40'a çıkarmayı umuyorum. İlk iki yıl boyunca hangi uçaklarım daha çok talep görüyorsa ona göre filo planlaması yapıp uçak siparişi veririm. Çevreci ve elektrikli uçaklarım sayesinde de regülasyonlarla (ülkelerle) ve vatandaşlarla daha barışçıl bir iletişim yakalayacağımı ve daha fazla talep görebileceğimi düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: helloworld279
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.