Zeussaaa
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar aranızda geçen hafta online mülakata girip dönüş alan var mı ? Ne zaman belli olur sonuçlar ?
Maalesef bir dönüş yok, hala beklemekteyim insan kaynaklarına mail göndermiştim ama cevapta yokArkadaşlar aranızda geçen hafta online mülakata girip dönüş alan var mı ? Ne zaman belli olur sonuçlar ?
evet bende hale bekliyorum geçen hafta girmiştim 2 hafta sonra tarafınıza bilgilendirme yapılır dediler. bakalım bekliyorum umarım olumlu sonuçlanırMaalesef bir dönüş yok, hala beklemekteyim insan kaynaklarına mail göndermiştim ama cevapta yok
Umarım herkes hakkında hayırlısı olur. Acaba kaç kişi alırlar o da meçhul. Beklemekten çare yokevet bende hale bekliyorum geçen hafta girmiştim 2 hafta sonra tarafınıza bilgilendirme yapılır dediler. bakalım bekliyorum umarım olumlu sonuçlanır
Kendimde dahil sanırım bir ömür bekleyeceğiz..evet bende hale bekliyorum geçen hafta girmiştim 2 hafta sonra tarafınıza bilgilendirme yapılır dediler. bakalım bekliyorum umarım olumlu sonuçlanır
2. Kez mail gönderdim eğer dönüş sağlanırsa paylaşacağım.Arkadaşlar aranızda geçen hafta online mülakata girip dönüş alan var mı ? Ne zaman belli olur sonuçlar ?
Mail adresleri nedir?2. Kez mail gönderdim eğer dönüş sağlanırsa paylaşacağım.
bugün dönüş yapıldı mesaj olarak. değerlendirmelerimiz sonucu olumsuz geçtiğine dair. halbuki mülakatım da iyi geçmişti mantıklı cevaplar da verdiğimi düşünmüştüm. 3 yıldır aktif bir şekilde ingilizce konuşan bir adayı tek celsede eledikleri için onlar pişman olmalı diye düşünüyorum. muhakkak önümde uzun bir yol vardır diye düşünüyorum.Kendimde dahil sanırım bir ömür bekleyeceğiz..
Şöyleki bazen gerçekten bazı şeylerin bizi zorlayıp daha güzel yerlere çıkabilmemiz için bir yokuş olduğunu düşünüyorum. Eminim ki ne umutlarla yada ne kaygılarla heyecanla sonucu beklediniz. Sizi çok iyi anlıyorum, ama şunun farkındayım ki hayat adalet terazisi eşit değil, dilerim ki güzel günleriniz olsun başarılar dilerim.bugün dönüş yapıldı mesaj olarak. değerlendirmelerimiz sonucu olumsuz geçtiğine dair. halbuki mülakatım da iyi geçmişti mantıklı cevaplar da verdiğimi düşünmüştüm. 3 yıldır aktif bir şekilde ingilizce konuşan bir adayı tek celsede eledikleri için onlar pişman olmalı diye düşünüyorum. muhakkak önümde uzun bir yol vardır diye düşünüyorum.
Şey hangi tarihte mülakata katılmıştınız?bugün dönüş yapıldı mesaj olarak. değerlendirmelerimiz sonucu olumsuz geçtiğine dair. halbuki mülakatım da iyi geçmişti mantıklı cevaplar da verdiğimi düşünmüştüm. 3 yıldır aktif bir şekilde ingilizce konuşan bir adayı tek celsede eledikleri için onlar pişman olmalı diye düşünüyorum. muhakkak önümde uzun bir yol vardır diye düşünüyorum.
bugün dönüş yapıldı mesaj olarak. değerlendirmelerimiz sonucu olumsuz geçtiğine dair. halbuki mülakatım da iyi geçmişti mantıklı cevaplar da verdiğimi düşünmüştüm. 3 yıldır aktif bir şekilde ingilizce konuşan bir adayı tek celsede eledikleri için onlar pişman olmalı diye düşünüyorum. muhakkak önümde uzun bir yol vardır diye düşünüyorum.
ben 29 mart cuma günü teams üzerinden sözlü mülakata girmiştim, size geri dönüş yapıldımıŞey hangi tarihte mülakata katılmıştınız?
İçiniz rahat olsun, hayat dediğiniz gibi uzun bir yolculuk. Eminim ki siz çok daha güzel yerlere gelirsiniz, boşuna moralinizi bozmayın. Ben de dönüş bekliyorum, İngilizce’de biraz bocalamıştım. Pek bir umudum yok, bakalım nasıl olacak ?bugün dönüş yapıldı mesaj olarak. değerlendirmelerimiz sonucu olumsuz geçtiğine dair. halbuki mülakatım da iyi geçmişti mantıklı cevaplar da verdiğimi düşünmüştüm. 3 yıldır aktif bir şekilde ingilizce konuşan bir adayı tek celsede eledikleri için onlar pişman olmalı diye düşünüyorum. muhakkak önümde uzun bir yol vardır diye düşünüyorum.
bana bugun yapıldı olumlu diyeben 29 mart cuma günü teams üzerinden sözlü mülakata girmiştim, size geri dönüş yapıldımı
Aradılar mı mail mi almıştınız hangi tarihte mülakata katılım sağlamıştınızmerhabalar ben olumlu sonuç aldım havaş mülakatı içinde ikinci aşama olan iş başlangıç iş yeri hekimi muyanesi için çağırıyorlar da daha önce giren bilgisi olan nelere baktıkları hakkında fikri olan var mı acaba
Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda. Çok mutlu oldum sizler adına. Mülakata ne zaman girmiştiniz ?merhabalar ben olumlu sonuç aldım havaş mülakatı içinde ikinci aşama olan iş başlangıç iş yeri hekimi muyanesi için çağırıyorlar da daha önce giren bilgisi olan nelere baktıkları hakkında fikri olan var mı acaba
Hayır maalesef ne olumlu ne olumsuzben 29 mart cuma günü teams üzerinden sözlü mülakata girmiştim, size geri dönüş yapıldımı
Ben de bekliyorum halaHayır maalesef ne olumlu ne olumsuz
Sizin İngilizce nasıl geçmişti ben çok heyecanlanıp affallamıştımBen de bekliyorum hala
Bu konuda aynıyızSizin İngilizce nasıl geçmişti ben çok heyecanlanıp affallamıştım