Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Havaş üzerinden sınav daveti aldım. Fakat Havaş firmasına dair çok bilgim yok. Firma hakkında ve süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlarım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar bende sınavımı tamamladım şimdi de sonradan fark ettim ki pcnin mikrofonunda sorun varmış ve speaking sınavı tamamlandı diyor şimdi sesim yok ama diğer iki sınav mukkemmel geçti sizce yapılabilir mi Bi kolaylık arasam sonradan fark ettim diye
Merhaba arkadaşlar bende sınavımı tamamladım şimdi de sonradan fark ettim ki pcnin mikrofonunda sorun varmış ve speaking sınavı tamamlandı diyor şimdi sesim yok ama diğer iki sınav mukkemmel geçti sizce yapılabilir mi Bi kolaylık arasam sonradan fark ettim diye
merhaba sınavlar nasıldı acaba havaş firmasına ilk defa başvurdum soru düzeylerini çok bilmiyorum :/ speaking sınavı nasıl oldu bilgilendirirseniz çok sevinirim Ve umarım sınavınızda bir problem yaşamazsınız bence iletişime geçip durumunuzu anlatın
Çok farklı soru tarzları vardı 40 soru matematik ileri seviye sorularda normal düzeyde vardı 80 soru İngilizce temel ama zor değil
2 soru da speaking soruyorlar işte diyor ki 1 milyon doların olsa ne olursun kimle paylaşırsın falan
merhaba sınavlar nasıldı acaba havaş firmasına ilk defa başvurdum soru düzeylerini çok bilmiyorum :/ speaking sınavı nasıl oldu bilgilendirirseniz çok sevinirim Ve umarım sınavınızda bir problem yaşamazsınız bence iletişime geçip durumunuzu anlatın
Çok farklı soru tarzları vardı 40 soru matematik ileri seviye sorularda normal düzeyde vardı 80 soru İngilizce temel ama zor değil
2 soru da speaking soruyorlar işte diyor ki 1 milyon doların olsa ne olursun kimle paylaşırsın falan
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.