gunes

havayoluhaber.com
Yönetici
Admin
1 Şub 2024
1,782
1,371
100
havapersonel.com
Meslek
İdari
İstanbul Havalimanı'nda Yolcu Hizmetleri Memuru ve Harekat Memuru pozisyonlarımızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki özelliklere sahip ekip arkadaşları arıyoruz.
  • Üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu,
  • İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip,
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek,
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutan,
  • Yoğun iş temposuna ve takım çalışmasına yatkın,
  • Öğrenmeye, yeniliklere açık ve çözüm odaklı,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, pozitif yaklaşıma sahip

Yolcu Hizmetleri Memuru,

Yolcunun havalimanına girişinden uçağa binişine kadar olan süreçte uluslararası kurallar ve şirket standartlarına göre;
  • Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin eksiksiz yapmak,
  • Uçağın varışında yolcuları karşılayarak pasaport kontrolüne yönlendirmek,
  • Yolcunun bagajı ile ilgili her türlü problemine yardımcı olmak.

Harekat Memuru,

Görevli olduğu uçağın iniş öncesinden kalkışına kadar olan süreçte, uluslararası kurallar ve şirket standartlarına göre; harekata dayalı tüm operasyonların zamanında ve eksiksiz şekilde tamamlanması amacıyla ilgili işlemleri yürütmekle sorumludur.
  • Yük kontrolü ve denge hesaplarını yapmak,
  • Slot, permi ve uçuş planlarını takip etmek,
  • Uçuş programlarını revize etmek,
  • Frekans bilgilerini ve mesajları ilgili birimlere iletmek ve koordinasyonu sağlamak.

Başvuru Linki: https://www.kariyer.net/is-ilani/ha...-s-yolcu-hizmetleri-ve-harekat-memuru-3138475

Burası Hava Personel! Üye olarak diğer havacılarla, işe alım süreçleri başta olmak üzere her türlü bilgi alışverişinde bulunabilirsin. İlana başvurduktan sonra yeniden buraya gelip aklındaki sorular için yeni bir konu açmayı unutma!

• Like
Tepkiler: bircisimyaklasiyor
İstanbul Havalimanı'nda Yolcu Hizmetleri Memuru ve Harekat Memuru pozisyonlarımızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki özelliklere sahip ekip arkadaşları arıyoruz.
  • Üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu,
  • İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip,
  • Vardiyalı sistemde çalışabilecek,
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutan,
  • Yoğun iş temposuna ve takım çalışmasına yatkın,
  • Öğrenmeye, yeniliklere açık ve çözüm odaklı,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, pozitif yaklaşıma sahip

Yolcu Hizmetleri Memuru,

Yolcunun havalimanına girişinden uçağa binişine kadar olan süreçte uluslararası kurallar ve şirket standartlarına göre;
  • Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin eksiksiz yapmak,
  • Uçağın varışında yolcuları karşılayarak pasaport kontrolüne yönlendirmek,
  • Yolcunun bagajı ile ilgili her türlü problemine yardımcı olmak.

Harekat Memuru,

Görevli olduğu uçağın iniş öncesinden kalkışına kadar olan süreçte, uluslararası kurallar ve şirket standartlarına göre; harekata dayalı tüm operasyonların zamanında ve eksiksiz şekilde tamamlanması amacıyla ilgili işlemleri yürütmekle sorumludur.
  • Yük kontrolü ve denge hesaplarını yapmak,
  • Slot, permi ve uçuş planlarını takip etmek,
  • Uçuş programlarını revize etmek,
  • Frekans bilgilerini ve mesajları ilgili birimlere iletmek ve koordinasyonu sağlamak.

Başvuru Linki: https://www.kariyer.net/is-ilani/ha...-s-yolcu-hizmetleri-ve-harekat-memuru-3138475

Burası Hava Personel! Üye olarak diğer havacılarla, işe alım süreçleri başta olmak üzere her türlü bilgi alışverişinde bulunabilirsin. İlana başvurduktan sonra yeniden buraya gelip aklındaki sorular için yeni bir konu açmayı unutma!
merhabalar, acaba değerlendirme süreçleri İstanbul’da mı olacak ?

merhabalar, acaba değerlendirme süreçleri İstanbul’da mı olacak ?
Merhaba. İlk birkaç aşama Online, son aşama olan Kurul Mülakatı ise yüz yüze, İstanbul'da olur diye tahmin ediyorum. Ancak siz yine de şirket tarafından yapılacak bilgilendirmeye göre hareket edin.

• Like
Tepkiler: Aysss
Merhaba daha önce bu başvuru aşamalarından geçip çalışan biri varsa bazı sorularım olucaktı mesaja dönüş yaparsa çok sevinirim :)

Başvuru ekranındaki listede, mezun olduğum üniversite bölümü yer almıyor. Başvurumu tamamlayabilmem için ne yapmam gerekiyor?

Ben Abdulkadir Drgeşli. İstanbul’da yaşıyorum ve hem eğitim hem de iş hayatında kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
Arapça, Türkçe ve İngilizce biliyorum ve bu dilleri günlük hayatta aktif olarak kullanıyorum.
Üniversitede Dijital Oyun Tasarımı (Digital Game Design) bölümünde okuyorum.
Oyun tasarımı alanında yeni fikirler üretmek, proje geliştirmek ve yaratıcılığımı ortaya koymak üzerine çalışıyorum.
İş Deneyimleri
Farklı sektörlerde çalışma fırsatı bularak kendime hem deneyim hem de güçlü iletişim becerisi kazandırdım:
Venüs Hotel – Hostess
Misafir karşılama, rezervasyon takibi ve müşteri ilişkileri
Uygur Döviz – Döviz Ofisi Çalışanı
Döviz işlemleri, kasa takibi ve müşteri ile birebir çalışma
Ritim Roof – Etkinlik Organizasyonu
Etkinlik hazırlığı, ekip koordinasyonu ve saha desteği

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.