HAVAŞ Havaş yolcu hizmetleri alımı 2024

• Konbuyu başlatan nonflying
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşlar şuanki alım için havaşın sınavına giren var mı? Nasıl geçti.Ve süreci ne kadar hızlı ilerletiyorlar biliyor musunuz?

Arkadaşlar şuanki alım için havaşın sınavına giren var mı? Nasıl geçti.Ve süreci ne kadar hızlı ilerletiyorlar biliyor musunuz?
Bence genel yetenek baya zordu ben 2 gün önce pegasusun misafir hizmetleri memuru sınavına girdim ve aynı zamanda 1 ay önce Turkish destek için online sınava girdim hepsinden zordu. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ne zaman cevap gelir acaba?

Sınavdan sonra geri dönüş alan var mı Perşembe gününden sonra ?

İnşallah olur 🙏beklemeye devam 1 hafta diyorlar bazı arkadaşlarda bakalım

Bence genel yetenek baya zordu ben 2 gün önce pegasusun misafir hizmetleri memuru sınavına girdim ve aynı zamanda 1 ay önce Turkish destek için online sınava girdim hepsinden zordu. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ne zaman cevap gelir acaba?
sürecin ingilizce yüzyüze mülakata kadar olan kısmı hep online mı oluyor?

Arkadaşlar dönüş alan var mı?

bende de aynısı çelebi de olmustu ama havasın sınavına girdim olumlu ya da olumsuz diye bilgi verseler keske

Başvuru linki bırakabilir misiniz?

Bugün olumlu mesaj geldi yarın mulakat diyolar bu şirketle ilgili bilgisi olan varmı hakları felan?

Bugün olumlu mesaj geldi yarın mulakat diyolar bu şirketle ilgili bilgisi olan varmı hakları felan?
hangi aşamalardan geçtiniz online sınavlar nasıldı anlatabilir misiniiz? Bu arada tebrik ederim

Online gy, ing. test, speaking. Yarın online mülakat ama şuan çalışıyorum havalimanında ve rahatım benim için maaş belirleyici olur

Konuyu okuyanlar;