Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence genel yetenek baya zordu ben 2 gün önce pegasusun misafir hizmetleri memuru sınavına girdim ve aynı zamanda 1 ay önce Turkish destek için online sınava girdim hepsinden zordu. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ne zaman cevap gelir acaba?
Bence genel yetenek baya zordu ben 2 gün önce pegasusun misafir hizmetleri memuru sınavına girdim ve aynı zamanda 1 ay önce Turkish destek için online sınava girdim hepsinden zordu. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ne zaman cevap gelir acaba?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.