N
nonflying
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar şuanki alım için havaşın sınavına giren var mı? Nasıl geçti.Ve süreci ne kadar hızlı ilerletiyorlar biliyor musunuz?
Bence genel yetenek baya zordu ben 2 gün önce pegasusun misafir hizmetleri memuru sınavına girdim ve aynı zamanda 1 ay önce Turkish destek için online sınava girdim hepsinden zordu. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ne zaman cevap gelir acaba?Arkadaşlar şuanki alım için havaşın sınavına giren var mı? Nasıl geçti.Ve süreci ne kadar hızlı ilerletiyorlar biliyor musunuz?
Hayır henüz olmadı bence en az 10 sonra gelir dönüşSınavdan sonra geri dönüş alan var mı Perşembe gününden sonra ?
sürecin ingilizce yüzyüze mülakata kadar olan kısmı hep online mı oluyor?Bence genel yetenek baya zordu ben 2 gün önce pegasusun misafir hizmetleri memuru sınavına girdim ve aynı zamanda 1 ay önce Turkish destek için online sınava girdim hepsinden zordu. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur. Ne zaman cevap gelir acaba?
teşekkür ederiiiimmEvet online Gy , İng. test, speaking
ben başvurdum henüz cvim görüntüleme dahi almamis 15+ gün önce incelenmis en son.Arkadaşlar dönüş alan var mı?
Havalar olumsuz da olsa dönüş yapıyor genelde iki hafta içinde bi gelişme olurbende de aynısı çelebi de olmustu ama havasın sınavına girdim olumlu ya da olumsuz diye bilgi verseler keske
maaşlar tgs ile birbirine yakın mı bir bilginiz var miHavalar olumsuz da olsa dönüş yapıyor genelde iki hafta içinde bi gelişme olur
Maaş konusunda bi fikrin yok ama prim ikramiye gibi konularda tgs kadar iyi yok diye biliyorummaaşlar tgs ile birbirine yakın mı bir bilginiz var mi
Kariyer.net te yolcu hizmetleri ve harekat memuru yazarsan göreceksinBaşvuru linki bırakabilir misiniz?
Havaş tgs den sonra en iyi firma denilebilirBugün olumlu mesaj geldi yarın mulakat diyolar bu şirketle ilgili bilgisi olan varmı hakları felan?
hangi aşamalardan geçtiniz online sınavlar nasıldı anlatabilir misiniiz? Bu arada tebrik ederimBugün olumlu mesaj geldi yarın mulakat diyolar bu şirketle ilgili bilgisi olan varmı hakları felan?