muazzeb

Üye
14 Nis 2024
5
2
0
Merhaba, herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
Forumda yeniyim ve Salı günü Havaş tarafından mülakata çağırıldım fakat daha önce bu konu üzerine tecrübem yok.
Tecrübeli olanlar bana bu konu hakkında yardımcı olabilirler mi? Mülakatın İngilizce olacağını biliyorum ama ne soracaklarına dair en ufak fikrim yok.
Daha önce mülakata katılanlar, arkadaşlarından, çevresinden soruları duyanlar bana yardımcı olurlarsa çok müteşekkir olurum.
Tüm meslektaşlarımın gönlünden geçen işi yapabilmesi dileğiyle...

Forumda yeniyim ve Salı günü Havaş tarafından mülakata çağırıldım fakat daha önce bu konu üzerine tecrübem yok.
Tecrübeli olanlar bana bu konu hakkında yardımcı olabilirler mi? Mülakatın İngilizce olacağını biliyorum ama ne soracaklarına dair en ufak fikrim yok.
Daha önce mülakata katılanlar, arkadaşlarından, çevresinden soruları duyanlar bana yardımcı olurlarsa çok müteşekkir olurum.
Kendini tanıt, daha önce yurt dışına çıktın mı, stresle nasıl başa çıkarsın gibi değişik sorular gelebilir. Cvniz üzerinden de sorular gelecektir nerede çalıştın, ne iş yaptın gibi..

Başarılar. Mülakat sonrası sorulan soruları paylaşırsanız sevinirim.

• Like
Tepkiler: Pandora
Kendinizi tanıtın?
Nerede ikâmet ediyorsunuz?
Sizi ne üzer?
Geleceğe yönelik planlarınız neler?
İngilice olarak;
Cv referansınızdaki kişiyi şuan arasam senin hakkında ne söyler?
Diyelim ki yolcu hizmeleri memurusun bir problem oldu ne yaparsın?

• Like
Tepkiler: admin
Kendinizi tanıtın?
Nerede ikâmet ediyorsunuz?
Sizi ne üzer?
Geleceğe yönelik planlarınız neler?
İngilice olarak;
Cv referansınızdaki kişiyi şuan arasam senin hakkında ne söyler?
Diyelim ki yolcu hizmeleri memurusun bir problem oldu ne yaparsın?
Ne zaman girdiniz mülakata acaba ?

merhaba online mülakat tahmini olarak ne kadar sürüyor acaba bilen var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.