Ne zaman davet edildinArkadaşlar bende aynı şekilde ikinci aşama yani online mülakata davet edildim fakat daha önce giren veya şirkette çalışan arkadaşlarımızdan yardımcı olma şansları varsa çok memnun oluruz full ingilizce mi yoksa karma bir şey mi ne gibi şeyler sorulur Allah Rızası için yardımcı olabilir misiniz ?
Girdinmi online kurul sınavınaNe zaman davet edildin
Saat kaçta davet geldi sizebende bugün davet edildim yarın mülakatım var online mülakat hakkında bilgisi olan var mı ?
Mesah geldimi seda sana olumlu olumsuz sınav1 hafta oldu sınav olalı ama hala cvp gelmedi olumlu veya olumsuz cvp yok. süresi mi var ?
Saat 17 deSaat kaçta davet geldi size
Herhangi bir mesaj mail gelmedi bekliyorum Mesah geldimi seda sana olumlu olumsuz sınav
Kariyerdenkariyer’den mi başvurdunuz yoksa havaş’ın kendi sitesinden mi?
Bende aynı durumdayım fakat alımlar yapılmış diye yazılmış buraya galiba kaçırdıkArkadaşlar merhaba dönüş alan var mı acaba? Bir de Havaş'a ulaşabileceğimiz bir telefon numarası var mıdır bu konuyu sorabileceğimiz? Ben mail attım cevap gelmedi.
hocam siz en sonki online mülakata girdiniz mi?Bende aynı durumdayım fakat alımlar yapılmış diye yazılmış buraya galiba kaçırdık
Girdim hocam herşey çok güzeldi ama son ingilizce konuştuklarında panik yapıp heyecanla batırmış olabilirim 2 kişiydi bir kadın bir erkekhocam siz en sonki online mülakata girdiniz mi?