Havaş Yer Hizmetleri Olumlu Olumsuz Geri Dönüş Mesajı Alan Varmı

Sennared

HavaPersonel.Com
Sınav mesajı ne zaman geldi
Online kurul mülakatı ne zaman
Nasıl geçti

sedaynk

HavaPersonel.Com
1 hafta oldu sınav olalı ama hala cvp gelmedi olumlu veya olumsuz cvp yok. süresi mi var ?

Sennared

HavaPersonel.Com
Bilemiyorum süresimi var ama benimde 1 hafta oldu halen birşey yok

onurs

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende aynı şekilde ikinci aşama yani online mülakata davet edildim fakat daha önce giren veya şirkette çalışan arkadaşlarımızdan yardımcı olma şansları varsa çok memnun oluruz full ingilizce mi yoksa karma bir şey mi ne gibi şeyler sorulur Allah Rızası için yardımcı olabilir misiniz ?

Sennared

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende aynı şekilde ikinci aşama yani online mülakata davet edildim fakat daha önce giren veya şirkette çalışan arkadaşlarımızdan yardımcı olma şansları varsa çok memnun oluruz full ingilizce mi yoksa karma bir şey mi ne gibi şeyler sorulur Allah Rızası için yardımcı olabilir misiniz ?
Ne zaman davet edildin

AviationManagement

HavaPersonel.Com
bende bugün davet edildim yarın mülakatım var online mülakat hakkında bilgisi olan var mı ?

Dorenna

HavaPersonel.Com
kariyer’den mi başvurdunuz yoksa havaş’ın kendi sitesinden mi?

Dorenna

HavaPersonel.Com
Havaş İstanbul Havalimanında çalışan bir arkadaşım işe 25 kişinin alındığını ve hepsinin havacılık mezunu olduğunu söyledi. Sanırsam alımlar yapılmış. Bilgi vermek istedim…

sedaynk

HavaPersonel.Com
teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Keşke sadece havacılık mezunu olanlara sınavı yapsalarmış.

AviationManagement

HavaPersonel.Com
Ben online mülakata katıldım fakat sonrasında herhamgi bir dönüş almadım olumlu yada olumsuz olduğuna dair

merhey

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba dönüş alan var mı acaba? Bir de Havaş'a ulaşabileceğimiz bir telefon numarası var mıdır bu konuyu sorabileceğimiz? Ben mail attım cevap gelmedi.

onurs

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba dönüş alan var mı acaba? Bir de Havaş'a ulaşabileceğimiz bir telefon numarası var mıdır bu konuyu sorabileceğimiz? Ben mail attım cevap gelmedi.
Bende aynı durumdayım fakat alımlar yapılmış diye yazılmış buraya galiba kaçırdık :(

Konuyu okuyanlar;