S
Sennared
HavaPersonel.Com
Havaş yer hizmetleri için olumlu olumsuz mail alan varmı
hocam siz mülakata girmiş miydiniz en son? Ben girdiğimde 1 hafta içinde dönüş olur denmişti ancak yarın 2 hafta olacak ondan sordum.Yüz yüze başvuru için gittiğide yıl başinda, kış ayında alım olacak dendi ve beklemem söylendi..
Bende mülakat sonrası dönüş almadım henüzhocam siz mülakata girmiş miydiniz en son? Ben girdiğimde 1 hafta içinde dönüş olur denmişti ancak yarın 2 hafta olacak ondan sordum.
anladım hayırlısı olsun. Olumsuz da olsa dönüş oluyor mudur acaba?Bende mülakat sonrası dönüş almadım henüz
Dün bir arkadaşıma yapılmış ama hayırlısı diyelimanladım hayırlısı olsun. Olumsuz da olsa dönüş oluyor mudur acaba?
olumsuz mu ?Dün bir arkadaşıma yapılmış ama hayırlısı diyelim
Evetolumsuz mu ?
tamam teşekkürler
Siz bugün dönüş aldınızmıtamam teşekkürler
maalesef almadımSiz bugün dönüş aldınızmı
Ben alım ilanından başvurmadım, direkt havalimanına gidip görüştümhocam siz mülakata girmiş miydiniz en son? Ben girdiğimde 1 hafta içinde dönüş olur denmişti ancak yarın 2 hafta olacak ondan sordum.
tamamdır. Ben başvurmuştum da online mülakattan sonra dönüş bekliyorum 2 hafta oldu bugün bakalım.Ben alım ilanından başvurmadım, direkt havalimanına gidip görüştüm
yok hocam.Almadım ben siz aldınızmı
hocam dönüş oldu mu size yeni? Siz aranmıştınız sanırım adres bilgisi için. Belki o numarayı arayıp sorma şansınız olur.Almadım ben siz aldınızmı