Pozisyon veya İlan Adı
Tgs ve Havaş Yolcu Hizmetleri
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
27 May 2025
11
0
0
Merhabalar ben Ayt TGS yolcu hizmetleri memurluğuna başvurdum ve kurul mülakatı nerdeyse sonuçlandı ve geçtiğimi düşünüyorum. TGS ilk iki ay iep kapsamında maaş vereceğini söyledi eğitim için yani 25k diğer aylar ise 44.600 lira ayrıca günlük 381 lira metropol. Dünden önce de Havaş bana genel alim mesajı attı ve ben Havasın Tgsden daha fazla maaş verdiğini biliyorum yeni zamlarla birlikte ama tam olarak kaç bilmiyorum. İkisinden de onay alma ihtimalim çok yüksek ve iki şirket arasında kaldım. Sizce hangi şirketi tercih etmeliyim? Havaş mı TGS mi?

Merhabalar ben Ayt TGS yolcu hizmetleri memurluğuna başvurdum ve kurul mülakatı nerdeyse sonuçlandı ve geçtiğimi düşünüyorum. TGS ilk iki ay iep kapsamında maaş vereceğini söyledi eğitim için yani 25k diğer aylar ise 44.600 lira ayrıca günlük 381 lira metropol. Dünden önce de Havaş bana genel alim mesajı attı ve ben Havasın Tgsden daha fazla maaş verdiğini biliyorum yeni zamlarla birlikte ama tam olarak kaç bilmiyorum. İkisinden de onay alma ihtimalim çok yüksek ve iki şirket arasında kaldım. Sizce hangi şirketi tercih etmeliyim? Havaş mı TGS mi?
Allahin VIP Kulu

Ben de havaş online sınavına gireceğim ama şuan bir işim var işten çıkmama değer mi bilmiyorum daha sonra kadroya alım olur mu

Ths nin çift maaşı var ve yan hakları daha iyi ben olsam tgs seçerdim daha sonra kadrolu bi şehre geçme şansında olur hem

Antalya tgs yolcu hizmetleri pozisyonu için mülakat geri dönüşleri başladı mı??

İkisi de kariyer açısından önü açık şirketler, TGS bir tık daha önde gibi bence. TGS'ye geçen yıl redcap olarak giren arkadaşım THY'nin hizmette sınır tanımaması yüzünden çalışanların diğer şirketlere göre çok daha fazla zorluk yaşadığını söyledi. Seçim sana kalmış ancak ben senin yerinde olsam Havaş'a giderdim.

• Like
Tepkiler: Xxkromozomu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.