Simayybarc

Üye
9 Şub 2024
15
3
0
Havaş'ın 80 soruluk ing soruları nasıldı arkadaşlar? Tahminimce A1 den başlayıp seviye seviye zorlaşarak ilerliyor. Tgs, Ajet , pegasus gibi şirketlerin ing sınavlarından geçtim. Havaş onlara nazaran nasıl?

Havaş'ın 80 soruluk ing soruları nasıldı arkadaşlar? Tahminimce A1 den başlayıp seviye seviye zorlaşarak ilerliyor. Tgs, Ajet , pegasus gibi şirketlerin ing sınavlarından geçtim. Havaş onlara nazaran nasıl?
Pegasus online sınav yapıyor mu kabin memurluğunda yoksa sadece yerin de mi oluyor sınav, birde seviye olarak basit mi orta mı

Ben dün girdim sınava genel yetenek gerçekten zordu çünkü kpss ya da ales gibiydi ve ben bu sınavlara çalışmayı bırakalı çok zaman oldu ingilizceme güveniyorum diğer türlü ihtimali biraz az

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.