Arkadaşlar Mayıs ayında mülakata girip dönüş alan var mı?
L Leon718 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 462 Tepkime puanı 103 30 May 2024 + - #1 Arkadaşlar Mayıs ayında mülakata girip dönüş alan var mı?
Denizeeii Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 125 Tepkime puanı 21 30 May 2024 #2 Aviation-747' Alıntı: Arkadaşlar Mayıs ayında mülakata girip dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... İki gün önce online mülakata girdim bir hafta içinde dönüş olucak dediler herhangi bir dönüş olmadı henüz
Aviation-747' Alıntı: Arkadaşlar Mayıs ayında mülakata girip dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... İki gün önce online mülakata girdim bir hafta içinde dönüş olucak dediler herhangi bir dönüş olmadı henüz
sozlesmelihavacı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 71 Tepkime puanı 5 30 May 2024 #3 Bende 28 Mayıs Salı günü mülakata katıldım. Herhangi bir dönüş yok şuan
K kelebek Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 396 Tepkime puanı 29 30 May 2024 #4 Ben de dün katıldım bu hafta içi dönüş olur dendi . O zaman yarına kadar haber gelir
K kelebek Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 396 Tepkime puanı 29 30 May 2024 #5 Merhaba online mülakat sırasında heyecanlanıp yine de sonucu olumlu gelen var mı?
L Leon718 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 462 Tepkime puanı 103 30 May 2024 #6 @Denizeeii @kelebek @sozlesmelihavacı arkadaşlar aranızda havacılık ile ilgili bölümden mezun var mı??
@Denizeeii @kelebek @sozlesmelihavacı arkadaşlar aranızda havacılık ile ilgili bölümden mezun var mı??
Denizeeii Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 125 Tepkime puanı 21 30 May 2024 #7 Aviation-747' Alıntı: @Denizeeii @kelebek @sozlesmelihavacı arkadaşlar aranızda havacılık ile ilgili bölümden mezun var mı?? Genişletmek için tıkla ... Havacılık yönetimi mezunuyum
Aviation-747' Alıntı: @Denizeeii @kelebek @sozlesmelihavacı arkadaşlar aranızda havacılık ile ilgili bölümden mezun var mı?? Genişletmek için tıkla ... Havacılık yönetimi mezunuyum
sozlesmelihavacı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 71 Tepkime puanı 5 30 May 2024 #8 Aviation-747' Alıntı: @Denizeeii @kelebek @sozlesmelihavacı arkadaşlar aranızda havacılık ile ilgili bölümden mezun var mı?? Genişletmek için tıkla ... Bu yaz mezun oluyorum bir aksilik olmaz ise.
Aviation-747' Alıntı: @Denizeeii @kelebek @sozlesmelihavacı arkadaşlar aranızda havacılık ile ilgili bölümden mezun var mı?? Genişletmek için tıkla ... Bu yaz mezun oluyorum bir aksilik olmaz ise.
L Leon718 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 462 Tepkime puanı 103 31 May 2024 #9 Dönüş alan var mı?
K kelebek Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 396 Tepkime puanı 29 31 May 2024 #10 Aviation-747' Alıntı: Dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır
H Hayirlisiins Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 27 Tepkime puanı 4 31 May 2024 #11 Aviation-747' Alıntı: Dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır… muhtemelen önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren sonuçlanacak. Bu hafta mülakat haftasıydı çünkü
Aviation-747' Alıntı: Dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır… muhtemelen önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren sonuçlanacak. Bu hafta mülakat haftasıydı çünkü
sozlesmelihavacı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 71 Tepkime puanı 5 31 May 2024 #12 Aviation-747' Alıntı: Dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bende almadım umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur :/
Aviation-747' Alıntı: Dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bende almadım umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur :/
F freeairbey Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 29 Tepkime puanı 6 1 Haz 2024 #13 Aviation-747' Alıntı: Arkadaşlar Mayıs ayında mülakata girip dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bende Pazartesi günü mülakata girdim ve bana da 1 hafta içinde geri dönüş olacağı söylendi. Umarım güzel sonuçlar alırız da hep beraber ise başlarız
Aviation-747' Alıntı: Arkadaşlar Mayıs ayında mülakata girip dönüş alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Bende Pazartesi günü mülakata girdim ve bana da 1 hafta içinde geri dönüş olacağı söylendi. Umarım güzel sonuçlar alırız da hep beraber ise başlarız
L Leon718 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 462 Tepkime puanı 103 3 Haz 2024 #14 Başka bekleyen var mı arkadaşlar bu kadar kişi miyiz sonuç bekleyen?
Denizeeii Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 125 Tepkime puanı 21 3 Haz 2024 #15 Aviation-747' Alıntı: Başka bekleyen var mı arkadaşlar bu kadar kişi miyiz sonuç bekleyen? Genişletmek için tıkla ... Bu kadarız sanırım
Aviation-747' Alıntı: Başka bekleyen var mı arkadaşlar bu kadar kişi miyiz sonuç bekleyen? Genişletmek için tıkla ... Bu kadarız sanırım
K kelebek Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 396 Tepkime puanı 29 3 Haz 2024 #16 Denizeeii' Alıntı: Bu kadarız sanırım Genişletmek için tıkla ... 200 kişi var mıdır bekleyen ? Ve kaçta kaçını alıyorlar acaba
Denizeeii' Alıntı: Bu kadarız sanırım Genişletmek için tıkla ... 200 kişi var mıdır bekleyen ? Ve kaçta kaçını alıyorlar acaba
H Hayirlisiins Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 27 Tepkime puanı 4 3 Haz 2024 #17 Ben de bekliyorum hayırlısıyla
sozlesmelihavacı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 71 Tepkime puanı 5 3 Haz 2024 #18 Hayirlisiins' Alıntı: Ben de bekliyorum hayırlısıyla Genişletmek için tıkla ... Aynı şekilde bizde beklemeye devam
Hayirlisiins' Alıntı: Ben de bekliyorum hayırlısıyla Genişletmek için tıkla ... Aynı şekilde bizde beklemeye devam
M Miranda HavaPersonel.Com Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 3 Haz 2024 #19 Selam bende mülakat sonucunu bekliyorum
sozlesmelihavacı Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 71 Tepkime puanı 5 3 Haz 2024 #20 Miranda' Alıntı: Selam bende mülakat sonucunu bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Sizin nasıl geçmişti mulakatınız, ne zaman girmiştiniz
Miranda' Alıntı: Selam bende mülakat sonucunu bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Sizin nasıl geçmişti mulakatınız, ne zaman girmiştiniz