Denizeeii
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar geçen hafta online iş başı mülakatında geri dönüş aldınız mı iş başı muayenesi ya da olumsuz dönüş?
dönüş alan var mıMuhtemelen yarından itibaren dönüş alırız bakalım ne olacak
Bugün kimseye dönüş olmadı sanırım. Umutlar yarına kaldıdönüş alan var mı
Olumsuz bile olsa tecrübe olmuş olacak bizim için o yüzden her türlü bizim yararımıza olmuş oldu moral bozmak yok daha iyi yerleri deneriz her şeyin hayırlısıYarın da gelmezse geçmiş olsun hepimize
İnşallah hayırlısıOlumsuz bile olsa tecrübe olmuş olacak bizim için o yüzden her türlü bizim yararımıza olmuş oldu moral bozmak yok daha iyi yerleri deneriz her şeyin hayırlısı
İnsan kaynaklarının mail adresini biliyor musun paylaşırsan ben yazıp bilgi alayımAramızdan hiç insan kaynaklarına konu ile alakalı mail atan oldu mu? Belirsizlik can sıkıcı bir durum. Mail atan ve dönüş alan olduysa birbirimizi haberdar edelim
crm@havas.net mail adresinden her konu ile alakalı bilgi alabileceğimiz söylendiİnsan kaynaklarının mail adresini biliyor musun paylaşırsan ben yazıp bilgi alayım
Ben mail attım sizde atın bence be kadar çok kişi atarsa o kadar ciddiye alıp cevap verirler diye düşünüyorumcrm@havas.net mail adresinden her konu ile alakalı bilgi alabileceğimiz söylendi
Ben 27mayısta online mülakata girdim fakat sonrasında dönüş yapmadılar daha sonra mail de attım ik ya ama yine dönüş yapamadılar niye bu kadar bekletiyorlar bende anlamadım 10gün oldu nerdeyseAramızdan hiç insan kaynaklarına konu ile alakalı mail atan oldu mu? Belirsizlik can sıkıcı bir durum. Mail atan ve dönüş alan olduysa birbirimizi haberdar edelim
Buradan okuduğum kadarıyla 30 Mayıs’a kadar mülakatlar yapıldı diye biliyorum hadi cuma günü çok erken olur dönüş yapılmayabilir ama bu hafta başından beri dönüş yapılabilirdi diye düşünüyorum.Ben 27mayısta online mülakata girdim fakat sonrasında dönüş yapmadılar daha sonra mail de attım ik ya ama yine dönüş yapamadılar niye bu kadar bekletiyorlar bende anlamadım 10gün oldu nerdeyse
bence de saçma biraz ama eğitim sürecini ertlemiş olabilirler bayramdan dolayı ve belki temmuz ayında başlatmayı düşünüyorlardır o yüzden bizi de bu kadar bekletiyorlardır.Yani mülakatta bizim hızlı bir şekilde 1-2 haftaya eğitim sürecini başlatmamız gerekiyor dediler. Bu durumdayken adaylara olumlu olumsuz diye 1 hafta geçmesine rağmen dönülmemesi biraz ilginç geliyor açıkçası
evet ama dediğim sebebplerden dolayı ertelemiş olabilirler fakat yinede bizlere haber verilmesi gerekiyor çünkü benim görüştüğüm başka şirketlerde var havaşı bekliyorum ama biraz daha uzarsa diğer şirketlerden birini tercih etmem gerekecekBuradan okuduğum kadarıyla 30 Mayıs’a kadar mülakatlar yapıldı diye biliyorum hadi cuma günü çok erken olur dönüş yapılmayabilir ama bu hafta başından beri dönüş yapılabilirdi diye düşünüyorum.