HAVAŞ Havaş Olumşu Olumsuz Mai̇l Alan Oldu Mu?

• Konbuyu başlatan Denizeeii
  • Başlangıç tarihi
Denizeeii

Denizeeii

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar geçen hafta online iş başı mülakatında geri dönüş aldınız mı iş başı muayenesi ya da olumsuz dönüş?

H

Hayirlisiins

Merhaba, hayır herhangi bir dönüş almadım. Geçen hafta perşembeye kadar mülakatlar devam ediyordu. Muhtemelen bu hafta dönüşler olacaktır diye beklemekteyiz. İnşAllah beklemenin sonucunda iyi haberler alırız

K

kelebek

Merhaba hala bir cevap alamadım.

Denizeeii

Denizeeii

Muhtemelen yarından itibaren dönüş alırız bakalım ne olacak

K

kelebek

Yarın da gelmezse geçmiş olsun hepimize

Denizeeii

Denizeeii

Yarın da gelmezse geçmiş olsun hepimize
Olumsuz bile olsa tecrübe olmuş olacak bizim için o yüzden her türlü bizim yararımıza olmuş oldu moral bozmak yok daha iyi yerleri deneriz her şeyin hayırlısı

K

kelebek

Olumsuz bile olsa tecrübe olmuş olacak bizim için o yüzden her türlü bizim yararımıza olmuş oldu moral bozmak yok daha iyi yerleri deneriz her şeyin hayırlısı
İnşallah hayırlısı

H

Hayirlisiins

Ben hepimiz birden olumsuz olacağımızı düşünmüyorum illaki birimize farklı bir dönüş yaparlar. Ayrıca biz işe alım mülakatına girdik yani sadece sınava girip de bekliyor olsak hiç dönüş yapılmadığı taktirde tabii ki olumsuz ama online yüzyüze mülakat yaptık bunun sonucunda olumlu veya olumsuz dönmeleri gerekiyor

H

Hayirlisiins

Aramızdan hiç insan kaynaklarına konu ile alakalı mail atan oldu mu? Belirsizlik can sıkıcı bir durum. Mail atan ve dönüş alan olduysa birbirimizi haberdar edelim

Denizeeii

Denizeeii

Aramızdan hiç insan kaynaklarına konu ile alakalı mail atan oldu mu? Belirsizlik can sıkıcı bir durum. Mail atan ve dönüş alan olduysa birbirimizi haberdar edelim
İnsan kaynaklarının mail adresini biliyor musun paylaşırsan ben yazıp bilgi alayım

H

Hayirlisiins

Yani mülakatta bizim hızlı bir şekilde 1-2 haftaya eğitim sürecini başlatmamız gerekiyor dediler. Bu durumdayken adaylara olumlu olumsuz diye 1 hafta geçmesine rağmen dönülmemesi biraz ilginç geliyor açıkçası

F

flora

HavaPersonel.Com
Ben 27mayısta online mülakata girdim fakat sonrasında dönüş yapmadılar daha sonra mail de attım ik ya ama yine dönüş yapamadılar niye bu kadar bekletiyorlar bende anlamadım 10gün oldu nerdeyse

H

Hayirlisiins

Ben 27mayısta online mülakata girdim fakat sonrasında dönüş yapmadılar daha sonra mail de attım ik ya ama yine dönüş yapamadılar niye bu kadar bekletiyorlar bende anlamadım 10gün oldu nerdeyse
Buradan okuduğum kadarıyla 30 Mayıs’a kadar mülakatlar yapıldı diye biliyorum hadi cuma günü çok erken olur dönüş yapılmayabilir ama bu hafta başından beri dönüş yapılabilirdi diye düşünüyorum.

F

flora

HavaPersonel.Com
Yani mülakatta bizim hızlı bir şekilde 1-2 haftaya eğitim sürecini başlatmamız gerekiyor dediler. Bu durumdayken adaylara olumlu olumsuz diye 1 hafta geçmesine rağmen dönülmemesi biraz ilginç geliyor açıkçası
bence de saçma biraz ama eğitim sürecini ertlemiş olabilirler bayramdan dolayı ve belki temmuz ayında başlatmayı düşünüyorlardır o yüzden bizi de bu kadar bekletiyorlardır.

F

flora

HavaPersonel.Com
Buradan okuduğum kadarıyla 30 Mayıs’a kadar mülakatlar yapıldı diye biliyorum hadi cuma günü çok erken olur dönüş yapılmayabilir ama bu hafta başından beri dönüş yapılabilirdi diye düşünüyorum.
evet ama dediğim sebebplerden dolayı ertelemiş olabilirler fakat yinede bizlere haber verilmesi gerekiyor çünkü benim görüştüğüm başka şirketlerde var havaşı bekliyorum ama biraz daha uzarsa diğer şirketlerden birini tercih etmem gerekecek

H

Hayirlisiins

Havacılık sektöründe bayram veya resmi tatil diye bir şey yok maleseff

Konuyu okuyanlar;