nur0510

Üye
7 May 2024
60
3
35
Arkadaşlar merhaba geçen hafta pazartesi günü online mülakatım vardı. Sınavlarımdan ötürü katılamadım aradıklarında sebebini bellirttim tekrar olucak mı vs dediğimde arkadaşlar ilgilenicek vs tarzı cevap aldım. Ondan öncede mülakat atan kişiye giremeyeceğime dair mail attım(geri dönüş yapmadı). Daha önce başına gelen var mı acaba tekrar dönüş yaparlar mı?

Arkadaşlar merhaba geçen hafta pazartesi günü online mülakatım vardı. Sınavlarımdan ötürü katılamadım aradıklarında sebebini bellirttim tekrar olucak mı vs dediğimde arkadaşlar ilgilenicek vs tarzı cevap aldım. Ondan öncede mülakat atan kişiye giremeyeceğime dair mail attım(geri dönüş yapmadı). Daha önce başına gelen var mı acaba tekrar dönüş yaparlar mı?
Merhabalar.
Geçtiğimiz günlerde de bahsetmiştim. Havaş bugün mülakat dönüşü olarak işbaşı muayenesine dair mesaj attı bugün.
Tahminim mülakat süreci tamamlanmış olduğuna işaret ediyor bu. Maalesef adayların kontenjandan fazla olduğu bu süreçte ihtiyaç kadarını istihdam etmiş olabilirler. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: nur0510
hayır bir sonraki alıama kadar beklemeniz lazım bir yakınımın başına da benzer bi olay geldi çok fazla yarıdımcı olmuyorlar

• Like
Tepkiler: nur0510
Merhabalar.
Geçtiğimiz günlerde de bahsetmiştim. Havaş bugün mülakat dönüşü olarak işbaşı muayenesine dair mesaj attı bugün.
Tahminim mülakat süreci tamamlanmış olduğuna işaret ediyor bu. Maalesef adayların kontenjandan fazla olduğu bu süreçte ihtiyaç kadarını istihdam etmiş olabilirler. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhaba. Kariyer nette iş ilanı hala mevcut o yüzden biraz umutlandım ama teşekkür ederim.

Merhabalar.
Merhaba online mülakatta ne tür İngilizce soruldu sadece kendinizden bahsetmenizi mi istediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.