seldaycan

Üye
22 Ocak 2024
46
6
0
Merhaba Arkadaşlar Havaş firması yolcu hizmetleri için 28.03.2024 tarihinde katıldığım mülakat sonuçları ne zaman iletilir? Yada mülakatlarınız nasıl geçti desteklerinizi bekliyorum 🔆

Merhaba Arkadaşlar Havaş firması yolcu hizmetleri için 28.03.2024 tarihinde katıldığım mülakat sonuçları ne zaman iletilir? Yada mülakatlarınız nasıl geçti desteklerinizi bekliyorum 🔆
İngilizce kısmında çok heyecanlandım ve bazen ne söylediğimi heyecandan bilemedim. Umarım olumlu olur diye dua ediyorum.

Merhaba arkadaşlar yarın online mülakatım var ne tür sorular soruldu yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar yarın online mülakatım var ne tür sorular soruldu yardımcı olur musunuz
Merhabalar, tabii ki yardımcı olurum. Şöyle ki ağırlıklı olarak Türkçe soruyorlar. Bana sordukları sorular şu şekildeydi :
• “Kendini tanıtır mısın ?”
• “ Herhangi bir müşteri ile sorun yaşadığında nasıl çözersin ?”
• “ Senin için mesai sorun olur mu ? ”
• “ Olumlu olduğu takdirde çalışanlarımız 1-2 haftalık eğitimden geçiyor ama bunun bir ücreti olmuyor. Sorun teşkil eder mi sizler için ?”
• “ Ekip çalışmasına mı daha yatkınsın yoksa bireysel çalışmaya mı ?”

İngilizce’de fazla heyecanlanmıştım, o yüzden biraz kısa sürdü diyebilirim. Kendimi tanıtmamı istediler. Bir otelde barmenlik yaptığımı söyledim, onlarda “Kokteyl hazırlamayı biliyor musun ?” diye sormuşlardı. Ondan sonra bitti zaten :)

• Like
Tepkiler: admin
Merhabalar, tabii ki yardımcı olurum. Şöyle ki ağırlıklı olarak Türkçe soruyorlar. Bana sordukları sorular şu şekildeydi :
• “Kendini tanıtır mısın ?”
• “ Herhangi bir müşteri ile sorun yaşadığında nasıl çözersin ?”
• “ Senin için mesai sorun olur mu ? ”
• “ Olumlu olduğu takdirde çalışanlarımız 1-2 haftalık eğitimden geçiyor ama bunun bir ücreti olmuyor. Sorun teşkil eder mi sizler için ?”
• “ Ekip çalışmasına mı daha yatkınsın yoksa bireysel çalışmaya mı ?”

İngilizce’de fazla heyecanlanmıştım, o yüzden biraz kısa sürdü diyebilirim. Kendimi tanıtmamı istediler. Bir otelde barmenlik yaptığımı söyledim, onlarda “Kokteyl hazırlamayı biliyor musun ?” diye sormuşlardı. Ondan sonra bitti zaten :)
Çok teşekkür ederim 🙏🏽🙏🏽☺️☺️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.