tgs de kesinlikle kadro yok suan, havas icin gecen sene harekatta calisan arkadasimi sezon sonu cikarmislardi ama tam detayini bilmiyorum performansa gore kadroya birakma vs oluyor muTgs den aayrılma sebebiniz neydi özel değilse ? Sanırım 2 firmada da kadro olayı yok diyorlar
Bende sizin gibi iki firmayı karşılatırmak istiyorum umarım bilen birileri yazar buraya , tgs de ortam ? Yan haklar ? Primler nasıldı sezonluk çalışan için acabatgs de kesinlikle kadro yok suan, havas icin gecen sene harekatta calisan arkadasimi sezon sonu cikarmislardi ama tam detayini bilmiyorum performansa gore kadroya birakma vs oluyor mu
valla ben de biraz bilgi sahibi edinsem ona gore bir tercih yapmak istiyorum ama kimseden de ses cıkmadı. havas hakkında hic bilgim yok. tgs de onlisans lisans yds dil ve devam primi var, 6 ay icin cift maas gibi yan hak yok ama 2. sezon calısılırsa durum ne oluyor ondan emin degilim. gecenlerde tgs de occ den biriyle konusurken 6. ayı gectigimiz takdirde yani 2. sezonda calısırsak cift maas vs yan hakkın acılacagını soyledi. mulakatta da bunun gibi bir duyum almıstım. atıyorum bu sezon yogunluga gore 7-8 ay calıstırdılar diyelim o 7. ay cift maas verdiklerini soylediler ama bu o sezona mi ozel oluyor daha fazla calistirdiklari icin yoksa gelecek sezonda cift maas aliyor muyuz onu tam anlayamadim. ama forumda vs tam tersine bilgiler okudum. herkes farkli seyler soyleyince de bilgilerin dogruluguna itibar edemedim. yarin tgsden biriyle gorusecegim cift maas yan hak vs konusunu ona gore sizleri de bilgilendiririm isterseniz.Bende sizin gibi iki firmayı karşılatırmak istiyorum umarım bilen birileri yazar buraya , tgs de ortam ? Yan haklar ? Primler nasıldı sezonluk çalışan için acaba
Çok teşekkür ederim sağolun süper olurvalla ben de biraz bilgi sahibi edinsem ona gore bir tercih yapmak istiyorum ama kimseden de ses cıkmadı. havas hakkında hic bilgim yok. tgs de onlisans lisans yds dil ve devam primi var, 6 ay icin cift maas gibi yan hak yok ama 2. sezon calısılırsa durum ne oluyor ondan emin degilim. gecenlerde tgs de occ den biriyle konusurken 6. ayı gectigimiz takdirde yani 2. sezonda calısırsak cift maas vs yan hakkın acılacagını soyledi. mulakatta da bunun gibi bir duyum almıstım. atıyorum bu sezon yogunluga gore 7-8 ay calıstırdılar diyelim o 7. ay cift maas verdiklerini soylediler ama bu o sezona mi ozel oluyor daha fazla calistirdiklari icin yoksa gelecek sezonda cift maas aliyor muyuz onu tam anlayamadim. ama forumda vs tam tersine bilgiler okudum. herkes farkli seyler soyleyince de bilgilerin dogruluguna itibar edemedim. yarin tgsden biriyle gorusecegim cift maas yan hak vs konusunu ona gore sizleri de bilgilendiririm isterseniz.
primler ilk 6 ayda varÇok teşekkür ederim sağolun süper olurdevam primi dediğiniz ne oluyor yani ilk baştaki 6 aylık sezonluk sözleşmede mi alacağız onu ve miktar ne kadar eğer bilginiz varsa öğrenebilir miyim ?
Teşekkürler bilgiler için evet antalya için dönüş yapıldı ama tgs den hala haber yok havaş hızlı davrandı (veya tgs çok yavaşprimler ilk 6 ayda var
devam primi 4800 (rapor vs almazsan ise gec kalmazsan gibi)
dil primi 4-5k gibi bir seydi (yds 100 uzerinden 75-80 almaniz gerek)
onlisans,lisans,yuksek lisans primi 2-3-4k gibi gidiyor
bunlar harici baska bir sey yok ilk 6 ayda
bu arada siz havastan arandiniz mi, size de olumlu donus geldi mi? hangisini secmeyi dusunuyorsunuz havas-tgs ve hangi istasyondasiniz?
ben de cok kararsizim ne yapacagizTeşekkürler bilgiler için evet antalya için dönüş yapıldı ama tgs den hala haber yok havaş hızlı davrandı (veya tgs çok yavaş) kararsızım bende elim kolum bağlandı gibi
Cidden arada bırakıyor insanı net maaş olarak havaş kesinlikle daha fazlaymış ama tgs den , yani pazartesi bi sürpriz yapsada tgs karar versekben de cok kararsizim ne yapacagiz
havas maas bilgisine 58-63 yazan var o da dusuk bir rakam degil…
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.