Pozisyon veya İlan Adı
Operasyon memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sınav Mantık soruları olarak zordu fakat ingilizce kısmı hiç zorlamadı beni ama yarın olacak mülakatta ingilizce olması gerdi normal olarak 😁

Hiç beklemediğim bir anda havaştan sms aldım online sınav için 80 soruluk ingilizce 40 soruluk mantık ve 2 videolu speaking sınavından sonra ertesi gün kurul mülakatı için mail attılar. Kurul mülakatında neler soruluyor bilen var mı ? İngilizce devam ediliyor mu ? Operasyon memuru olarak görünüyor Operasyon memuru nedir ne iş yapar şimdiden teşekkürler.
hocam online sınavda neler çıktı bende geri dönüş aldım yardımcı olur musunuz ne tarz şeyler geliyor ?

40 soru mantık odak üzeri soru , 80 soru paragraf dahil kelime dahil kolaydan zora ingilizce en sonunda 2 tane görüntülü speaking sorusu geliyor
hocam birde bir çok kişinin merak ettiği şey sınava pcden mi giriş sağlıyorsunuz yoksa telefondan mı bir çok kişi mesai saatleri içerisinde işinden müsaade alıp sınava girecek cünkü

Hiç beklemediğim bir anda havaştan sms aldım online sınav için 80 soruluk ingilizce 40 soruluk mantık ve 2 videolu speaking sınavından sonra ertesi gün kurul mülakatı için mail attılar. Kurul mülakatında neler soruluyor bilen var mı ? İngilizce devam ediliyor mu ? Operasyon memuru olarak görünüyor Operasyon memuru nedir ne iş yapar şimdiden teşekkürler.
merhabalar 2 videolu speaking sorusu hakkında birşey sormak istiyorum sorular videolu biz speaking yaparak mı cevap veriyoruz yoksa videolar ile ilgili soruları metin şeklinde mi çıkıyor bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim

hocam birde bir çok kişinin merak ettiği şey sınava pcden mi giriş sağlıyorsunuz yoksa telefondan mı bir çok kişi mesai saatleri içerisinde işinden müsaade alıp sınava girecek cünkü
Havaş’ın insan kaynaklarında bir arkadaşıma sordum bilgisayardan girmen daha uygun olur dedi. Telefondan genelde bağlanma sorunu yaşanıyor dedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.