Girdiğiniz istasyona bağlı açıkçası, eğer İngilizce konuşabildiyseniz ve kendinizi bu işi yapacağınıza inandırdıysanız olumlu geleceğini düşünüyorum. İngilizce konusu önemli bir konu biliyorsunuz, havacılığın tamamı İngilizceden oluştuğu için en çok bu noktaya dikkat ediliyor.

Girdiğiniz istasyona bağlı açıkçası, eğer İngilizce konuşabildiyseniz ve kendinizi bu işi yapacağınıza inandırdıysanız olumlu geleceğini düşünüyorum. İngilizce konusu önemli bir konu biliyorsunuz, havacılığın tamamı İngilizceden oluştuğu için en çok bu noktaya dikkat ediliyor.
Anladım teşekkür ederim

Çalışma saatleri ve günleri nasıl acaba ? Günde kaç saat çalışılıyor ve kaç gün on kaç gün off oluyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.