K
kelebek
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Havaş’ta ne zaman sonra kadroya geçiliyor ? @opsbey @admin
Merhaba sanırım Havaş’ta yhm olarak çalışıyorsunuz maaşlar ne kadar acabaSanırım sezonlukta 5 ay oluyor, 5 ay sonra kadroya geçme söz konusu oluyor.
Çok teşekkür ederimİstasyondan istasyona değişiyor ama İstanbul’da 33.5k diye biliyorum
Çok teşekkür ederim
Dün online mülakata girdim güzel geçti ama tedirginim yine de inşallah olumlu gelir . Çok fazla eleme oluyor muRica ederiim
Anladım teşekkür ederimGirdiğiniz istasyona bağlı açıkçası, eğer İngilizce konuşabildiyseniz ve kendinizi bu işi yapacağınıza inandırdıysanız olumlu geleceğini düşünüyorum. İngilizce konusu önemli bir konu biliyorsunuz, havacılığın tamamı İngilizceden oluştuğu için en çok bu noktaya dikkat ediliyor.
Çalışma saatleri ve günleri nasıl acaba ? Günde kaç saat çalışılıyor ve kaç gün on kaç gün off oluyorGirdiğiniz istasyona bağlı açıkçası, eğer İngilizce konuşabildiyseniz ve kendinizi bu işi yapacağınıza inandırdıysanız olumlu geleceğini düşünüyorum. İngilizce konusu önemli bir konu biliyorsunuz, havacılığın tamamı İngilizceden oluştuğu için en çok bu noktaya dikkat ediliyor.
Ortalama 54 saate denk geliyor haftalık . Oldukça fazlaymış ya. Ve vardiyalı olduğu için epey bir yorucu iş anladığım kadarıylaYine değişiyor ama ortalama 9 saat diyebilirim, 1 gün izin oluyor 6 gün çalışıyorsunuz
bunu bende merak ediyordumOrtalama 54 saate denk geliyor haftalık . Oldukça fazlaymış ya. Ve vardiyalı olduğu için epey bir yorucu iş anladığım kadarıyla
TGS de sistem şu şekildeymiş : Hafta 8 gün olarak hesaplanıyor 6 gün on 2 gün off şeklinde . Ama Havaş’ta daha farklıymışbunu bende merak ediyordum
siz memnun musunuz havaştanYine değişiyor ama ortalama 9 saat diyebilirim, 1 gün izin oluyor 6 gün çalışıyorsunuz
Sizin nasıl geçti online mülakatınız acaba biraz heyecan yapsak bile eleme durumu oluyor musiz memnun musunuz havaştan
Benim iyi geçti ama bilmiyorum nasıl olacak sonuç bir tek ingilizcede bir soruda aklıma bir şey gelmediSizin nasıl geçti online mülakatınız acaba biraz heyecan yapsak bile eleme durumu oluyor mu
Benim de iyi geçti umarım olumlu olur sizin de benim deBenim iyi geçti ama bilmiyorum nasıl olacak sonuç bir tek ingilizcede bir soruda aklıma bir şey gelmedi
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah kazanırsınız, gerilmeyin, İngilizce konuştuğunuz sürece alınırsınız diye ümit ediyorum