Havaş İzmir Yhm Online Mülakat Süreci

W

woteey

HavaPersonel.Com
Selamlar, Adb havaş yhm online mülakatına giren var mı bugün ?

P

Pumpkin

HavaPersonel.Com
HRpeak aracılığı ile bana mulakat yapilacagi mesajı geldi. Nasıl sorular soruluyor bilginiz varsa ben de merak ediyorum.

P

Pumpkin

HavaPersonel.Com
Ben online sınava gireceğim daha lakin söyle yazıyor online genel yetenek, online ingilizce test sinavi ve online video mulakat. Bodrum için bu şekilde galiba .

M

minikbirhavaci

HavaPersonel.Com
Ben online sınava gireceğim daha lakin söyle yazıyor online genel yetenek, online ingilizce test sinavi ve online video mulakat. Bodrum için bu şekilde galiba .
İzmir içinde aynı şekildeydi.

M

minikbirhavaci

HavaPersonel.Com
hocam bende yarın gireceğim de neler soruluyor acaba
İngilizce a2-b1 seviyesiydi hatta a1 bile vardı kolaydı 80 soru 45 dk süresi vardı ancak kısa kısa sorulardı yani genel yetenek biraz zorladı diyebilirim kişiden kişiye göre değişir video mülakatta ise genel mülakat soruları vardı hatırlayamadım şimdi ingilizce video mülakat ama 3-4 soru yazılıydı 1 dk süre veriliyor.

P

Pumpkin

HavaPersonel.Com
İngilizce a2-b1 seviyesiydi hatta a1 bile vardı kolaydı 80 soru 45 dk süresi vardı ancak kısa kısa sorulardı yani genel yetenek biraz zorladı diyebilirim kişiden kişiye göre değişir video mülakatta ise genel mülakat soruları vardı hatırlayamadım şimdi ingilizce video mülakat ama 3-4 soru yazılıydı 1 dk süre veriliyor.
Kendini tanıt gibi sorular mı bir de biz kayıt mı alıyoruz yoksa bir kişi ile mı ilerliyor süreç. Bu arada bilgi için çok teşekkür ederim.

M

minikbirhavaci

HavaPersonel.Com
Kendini tanıt gibi sorular mı bir de biz kayıt mı alıyoruz yoksa bir kişi ile mı ilerliyor süreç. Bu arada bilgi için çok teşekkür ederim.
Evet o tarz sorular biz kayıt alıyoruz karşıda kişi yok. Listening yok İngilizce de bu arada.

A

Abcdeggg

HavaPersonel.Com
Merhaba online mülakatta ne soruyorlar acaba bilgi verir misiniz lütfen

L

Leon718

HavaPersonel.Com
Sadece soru cevabı olduğu gibi okudum cevaplamadım
Hangi cevabı okudunuz onu anlamadım speaking sınavından bahsediyorum ben. sorular vardı sadece soruları mı okudunuz cevaplamadınız mı?

Konuyu okuyanlar;