Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben online sınava gireceğim daha lakin söyle yazıyor online genel yetenek, online ingilizce test sinavi ve online video mulakat. Bodrum için bu şekilde galiba .
Ben online sınava gireceğim daha lakin söyle yazıyor online genel yetenek, online ingilizce test sinavi ve online video mulakat. Bodrum için bu şekilde galiba .
İngilizce a2-b1 seviyesiydi hatta a1 bile vardı kolaydı 80 soru 45 dk süresi vardı ancak kısa kısa sorulardı yani genel yetenek biraz zorladı diyebilirim kişiden kişiye göre değişir video mülakatta ise genel mülakat soruları vardı hatırlayamadım şimdi ingilizce video mülakat ama 3-4 soru yazılıydı 1 dk süre veriliyor.
İngilizce a2-b1 seviyesiydi hatta a1 bile vardı kolaydı 80 soru 45 dk süresi vardı ancak kısa kısa sorulardı yani genel yetenek biraz zorladı diyebilirim kişiden kişiye göre değişir video mülakatta ise genel mülakat soruları vardı hatırlayamadım şimdi ingilizce video mülakat ama 3-4 soru yazılıydı 1 dk süre veriliyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.