W
woteey
HavaPersonel.Com
Selamlar, Adb havaş yhm online mülakatına giren var mı bugün ?
teams olmasın, ben sözlü mülakattan bahsediyorumHRpeak aracılığı ile bana mulakat yapilacagi mesajı geldi. Nasıl sorular soruluyor bilginiz varsa ben de merak ediyorum.
İzmir içinde aynı şekildeydi.Ben online sınava gireceğim daha lakin söyle yazıyor online genel yetenek, online ingilizce test sinavi ve online video mulakat. Bodrum için bu şekilde galiba .
Video mülakatta neler soruldu ornek olarak yazabilir misiniz acaba rica etsem. Bir de sorular çok zor muydu diğer kısımlarİzmir içinde aynı şekildeydi.
Video mülakatta neler soruldu ornek olarak yazabilir misiniz acaba rica etsem. Bir de sorular çok zor muydu diğer kısımlar
hocam bende yarın gireceğim de neler soruluyor acabaİzmir içinde aynı şekildeydi.
İngilizce a2-b1 seviyesiydi hatta a1 bile vardı kolaydı 80 soru 45 dk süresi vardı ancak kısa kısa sorulardı yani genel yetenek biraz zorladı diyebilirim kişiden kişiye göre değişir video mülakatta ise genel mülakat soruları vardı hatırlayamadım şimdi ingilizce video mülakat ama 3-4 soru yazılıydı 1 dk süre veriliyor.hocam bende yarın gireceğim de neler soruluyor acaba
Kendini tanıt gibi sorular mı bir de biz kayıt mı alıyoruz yoksa bir kişi ile mı ilerliyor süreç. Bu arada bilgi için çok teşekkür ederim.İngilizce a2-b1 seviyesiydi hatta a1 bile vardı kolaydı 80 soru 45 dk süresi vardı ancak kısa kısa sorulardı yani genel yetenek biraz zorladı diyebilirim kişiden kişiye göre değişir video mülakatta ise genel mülakat soruları vardı hatırlayamadım şimdi ingilizce video mülakat ama 3-4 soru yazılıydı 1 dk süre veriliyor.
Evet o tarz sorular biz kayıt alıyoruz karşıda kişi yok. Listening yok İngilizce de bu arada.Kendini tanıt gibi sorular mı bir de biz kayıt mı alıyoruz yoksa bir kişi ile mı ilerliyor süreç. Bu arada bilgi için çok teşekkür ederim.
Gerçekten çok teşekkür ederim.Evet o tarz sorular biz kayıt alıyoruz karşıda kişi yok. Listening yok İngilizce de bu arada.
Merhaba online sınava ne zaman girmiştinizHRpeak aracılığı ile bana mulakat yapilacagi mesajı geldi. Nasıl sorular soruluyor bilginiz varsa ben de merak ediyorum.
Daha henüz girmedimMerhaba online sınava ne zaman girmiştiniz
Sınava girdiniz miSelamlar, Adb havaş yhm online mülakatına giren var mı bugün ?
Merhaba online mülakatta ne soruyorlar acaba bilgi verir misiniz lütfenİngilizce a2-b1 seviyesiydi hatta a1 bile vardı kolaydı 80 soru 45 dk süresi vardı ancak kısa kısa sorulardı yani genel yetenek biraz zorladı diyebilirim kişiden kişiye göre değişir video mülakatta ise genel mülakat soruları vardı hatırlayamadım şimdi ingilizce video mülakat ama 3-4 soru yazılıydı 1 dk süre veriliyor.
ingilizce speakingda düşünme süresi var mı?Gerçekten çok teşekkür ederim.
Ben direk soruları okudum cevaplarıyla birlikte, tek bir cevap söylemedim sorun olmadı.ingilizce speakingda düşünme süresi var mı?
Nasıl yaniBen direk soruları okudum cevaplarıyla birlikte, tek bir cevap söylemedim sorun olmadı.
Sadece soru cevabı olduğu gibi okudum cevaplamadımNasıl yani
Hangi cevabı okudunuz onu anlamadım speaking sınavından bahsediyorum ben. sorular vardı sadece soruları mı okudunuz cevaplamadınız mı?Sadece soru cevabı olduğu gibi okudum cevaplamadım