Efe20255
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Havaş iş başı muaynesi nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Eleme ve benzeri olaylar oluyor mu ? Bilgi sahibi biri cevap verirse mutlu olurum.
@admin Bilginiz var mı ?Havaş iş başı muaynesi nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Eleme ve benzeri olaylar oluyor mu ? Bilgi sahibi biri cevap verirse mutlu olurum.
Evet en az 10-15 kalem evrak istenmişti ve işe başlama evrakları yazıyordu excel'debende bu konuyu merak ediyordum ama eleme gibi bir durum olsa direkt evrak listesi atıp bunları tamamlayıp eksiksiz gelin demezlerdi diye düşünüyorum eleme olsa sağlık muaynesine çağırıp sonuca göre evrak isterlerdi heralde![]()
Evet bide haftasonuna denk geldi tam cuma akşamı attılar mesajı yani pazartesi hemen çağırmaları ani olduEvet en az 10-15 kalem evrak istenmişti ve işe başlama evrakları yazıyordu excel'de
Havaş, TGS'nin %50 ortağı. Dolayısıyla emin olmamakla birlikte; forumumuzdaki TGS aday deneyimlerini okuduysanız, benzer süreci yaşayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca, TGS'den çok daha esnek bir tutum sergileyeceklerini de tahmin ediyorum ama bilemiyorum. Sağlık sürecinizi deneyimledikten sonra buraya gelip deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.Havaş iş başı muaynesi nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Eleme ve benzeri olaylar oluyor mu ? Bilgi sahibi biri cevap verirse mutlu olurum.
Teşekkür ederim, Biraz okudum ancak anladığım kadarıyla süreçler biraz farklı bizlerden sağlıkla ilgili olarak sadece akciğer filmi ve Kan grubu kartı talep etmişlerHavaş, TGS'nin %50 ortağı. Dolayısıyla emin olmamakla birlikte; forumumuzdaki TGS aday deneyimlerini okuduysanız, benzer süreci yaşayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca, TGS'den çok daha esnek bir tutum sergileyeceklerini de tahmin ediyorum ama bilemiyorum. Sağlık sürecinizi deneyimledikten sonra buraya gelip deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
@opsbey Sizlerin bilgisi var mı?Havaş iş başı muaynesi nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Eleme ve benzeri olaylar oluyor mu ? Bilgi sahibi biri cevap verirse mutlu olurum.
Evet birde bütün işe giriş evrakları istendiği için ben bir elenme olacağını düşünmüyorum gerildim şuanda umarım olmaz yarın sabah süreçten sonra buraya bildirim yapacağımTeşekkür ederim, Biraz okudum ancak anladığım kadarıyla süreçler biraz farklı bizlerden sağlıkla ilgili olarak sadece akciğer filmi ve Kan grubu kartı talep etmişler
Sizin daha erkendi saatiniz sanırım sizde bilgilendirme yaparsanız sevinirimEvet birde bütün işe giriş evrakları istendiği için ben bir elenme olacağını düşünmüyorum gerildim şuanda umarım olmaz yarın sabah süreçten sonra buraya bildirim yapacağım
Tabi, deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Sanırım en erken görüşme benimSizin daha erkendi saatiniz sanırım sizde bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Umarım olumlu geçer sürecinizTabi, deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Sanırım en erken görüşme benim
Merhaba gitdinizmi nasıl geçti ?Tabi, deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Sanırım en erken görüşme benim
Şuan belge teslimi yaptım, sağlık muayenesi için sıra bekliyorumMerhaba gitdinizmi nasıl geçti ?
Bende geldim havaşın küçük bir binası var orada beklrtiyorlar sizin sabah 8 di baya bi bekletmişler heraldeŞuan belge teslimi yaptım, sağlık muayenesi için sıra bekliyorum
O binada en az 40 dakika bekledimBende geldim havaşın küçük bir binası var orada beklrtiyorlar sizin sabah 8 di baya bi bekletmişler heralde![]()
Maaş bilgisi de bizimle daha paylaşılmadı yeni maaşlar netleşmemiş artık sizlere söylerler. Sizde bizimle paylaşırsanız mutlu olurumO binada en az 40 dakika bekledim
İnşallah söylerler söylemeden dr olmaz yaniMaaş bilgisi de bizimle daha paylaşılmadı yeni maaşlar netleşmemiş artık sizlere söylerler. Sizde bizimle paylaşırsanız mutlu olurum![]()
Doktor görüşmesi oluyorİnşallah söylerler söylemeden dr olmaz yanibirazdan gelip alacaklarmış tekrar bir görüşme yada mülakat tarzı birşey oldumu