Efe20255

Üye
24 Ocak 2025
120
16
35
Havaş iş başı muaynesi nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Eleme ve benzeri olaylar oluyor mu ? Bilgi sahibi biri cevap verirse mutlu olurum.

bende bu konuyu merak ediyordum ama eleme gibi bir durum olsa direkt evrak listesi atıp bunları tamamlayıp eksiksiz gelin demezlerdi diye düşünüyorum eleme olsa sağlık muaynesine çağırıp sonuca göre evrak isterlerdi heralde 🙄

• Like
Tepkiler: Efe20255
bende bu konuyu merak ediyordum ama eleme gibi bir durum olsa direkt evrak listesi atıp bunları tamamlayıp eksiksiz gelin demezlerdi diye düşünüyorum eleme olsa sağlık muaynesine çağırıp sonuca göre evrak isterlerdi heralde 🙄
Evet en az 10-15 kalem evrak istenmişti ve işe başlama evrakları yazıyordu excel'de

Ben çok büyük bir problem olmadığı müddetçe bir elenme yaşanacağını zannetmiyorum ya bide e nabız kontrolü gibi birşey oluyormu acaba ?

Havaş iş başı muaynesi nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor ? Eleme ve benzeri olaylar oluyor mu ? Bilgi sahibi biri cevap verirse mutlu olurum.
Havaş, TGS'nin %50 ortağı. Dolayısıyla emin olmamakla birlikte; forumumuzdaki TGS aday deneyimlerini okuduysanız, benzer süreci yaşayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca, TGS'den çok daha esnek bir tutum sergileyeceklerini de tahmin ediyorum ama bilemiyorum. Sağlık sürecinizi deneyimledikten sonra buraya gelip deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.

Havaş, TGS'nin %50 ortağı. Dolayısıyla emin olmamakla birlikte; forumumuzdaki TGS aday deneyimlerini okuduysanız, benzer süreci yaşayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca, TGS'den çok daha esnek bir tutum sergileyeceklerini de tahmin ediyorum ama bilemiyorum. Sağlık sürecinizi deneyimledikten sonra buraya gelip deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
Teşekkür ederim, Biraz okudum ancak anladığım kadarıyla süreçler biraz farklı bizlerden sağlıkla ilgili olarak sadece akciğer filmi ve Kan grubu kartı talep etmişler

• Like
Tepkiler: gunes
Teşekkür ederim, Biraz okudum ancak anladığım kadarıyla süreçler biraz farklı bizlerden sağlıkla ilgili olarak sadece akciğer filmi ve Kan grubu kartı talep etmişler
Evet birde bütün işe giriş evrakları istendiği için ben bir elenme olacağını düşünmüyorum gerildim şuanda umarım olmaz yarın sabah süreçten sonra buraya bildirim yapacağım

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.