Havaş İş Başı Muayenesi Hk.

• Konbuyu başlatan opsbey
  • Başlangıç tarihi
opsbey

opsbey

HavaPersonel.Com
Merhabalar.
20 Nisan'dan beri süren mülakat sürecim (gy,ingilizce,speaking ardından sözlü mülakat), dün tarafıma gelen iş başı muayenesi mesajıyla beraber sıradaki aşamaya geçmiş bulunmaktayım.
Daha önce bu aşamaları tamamlayan ve iş başı muayenesi, akabinde sonraki süreç ile ilgili tecrübelerini bizlerle paylaşacak biri varsa çok minnettar olurum.

1) İş başı muayenesi, herhangi bir sağlık sorunu olmadığı taktirde kesin olarak işe alınmış ve eğitimlere katılmaya hak kazanmış mı demek?
2) İş başı muayenesinden yaklaşık kaç gün sonra eğitimlere başlanıyor?
3) Eğitimler liman içinde şirketin kendine ait tahsisli alanlarında mı yoksa farklı bir kurumda mı yapılıyor? (Çelebi için eğitimler farklı bir konumda yapılıyordu çünkü bir dönem)
4) Başvurduğumuz ilan '' Yolcu Hizmetleri ve Harekat Memuru '' olarak açıldığı için, uygun görüldüğümüz departman ne zaman bize bildiriliyor
5) İŞ başı muayenesinde ne gibi tahkikler yapılıyor ve ne gibi sorunlarla karşılaşılabilir?

Bu sorular ve tabii ki tecrübeli arkadaşlarımızın bizleri aydınlatması halinde çok mutlu olurum.

Saygılarımla

Y

Yaren

HavaPersonel.Com
Merhaba muayene mesaji size mail olarak mı geldi ve hangi istasyon için başvurmuştunuz?

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
1) Ben de aynı süreçten geçtim, özelden sağlık raporu aldım, işyeri hekimi sadece onayladı, sonrasında evrakları teslim ettik ve eğitim 1 gün sonra başladı. (İst’te değilim başka bir istasyon için söylüyorum)

2) biz eğitime şu anda online devam ediyoruz fakat havaalanına gideceğimiz zamanlar da olacakmış eğitim sonuna doğru fakat çoğunlukla online oluyor.

3) biz direkt Yhm olarak başvurduğumuz için bu soruyu bilmiyorum fakat eğitim sonundaki sınavda muhtemelen başarı durumuna göre harekat ve Yhm belirlenir diye düşünüyorum.

4) odyometri, kan ve hemogram ölçümü, akciğer grafisi, göz muayenesi, idrar tahlili gibi tetkikler yapılıyor. herhangi bir yerde sorun çıkarsa ek tetkik istenebilir.

Daha bu hafta bu süreci geçtiğim için o yüzden en bildiğim yönleriyle anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olmuştur.

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
iş yeri hekimi ile görüşürsün e nabız falan bakıyolar işte sonuçlarında bişey var mı ona bakıyor. şirkette hastanede hangi muayneleri olcagını söylüyor onları yaptırıyosun

Y

Yaren

HavaPersonel.Com
Maaş hakkında bilginiz var mı? Ankara için part time ve sezonluk diyorlar ama maaşı bilmiyorum

Harekatcı

Harekatcı

HavaPersonel.Com
istasyondan istasyona değişiyor ankara için bilgim yok mülakata giren varsa ordan bilgi vermişlerdir yazan olur herhalde

Y

Yaren

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim

opsbey

opsbey

HavaPersonel.Com
1) Ben de aynı süreçten geçtim, özelden sağlık raporu aldım, işyeri hekimi sadece onayladı, sonrasında evrakları teslim ettik ve eğitim 1 gün sonra başladı. (İst’te değilim başka bir istasyon için söylüyorum)

2) biz eğitime şu anda online devam ediyoruz fakat havaalanına gideceğimiz zamanlar da olacakmış eğitim sonuna doğru fakat çoğunlukla online oluyor.

3) biz direkt Yhm olarak başvurduğumuz için bu soruyu bilmiyorum fakat eğitim sonundaki sınavda muhtemelen başarı durumuna göre harekat ve Yhm belirlenir diye düşünüyorum.

4) odyometri, kan ve hemogram ölçümü, akciğer grafisi, göz muayenesi, idrar tahlili gibi tetkikler yapılıyor. herhangi bir yerde sorun çıkarsa ek tetkik istenebilir.

Daha bu hafta bu süreci geçtiğim için o yüzden en bildiğim yönleriyle anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olmuştur.
Kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Bugün şirketin harekat memuru kadrosuna seçildiğimi ve yarın eğitimlerimizin başlayacağı bilgisi iletildi bana. Hepimizin havacıllık kariyeri tertemiz ve başarılarla dolu olsun umarım 🙏

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Bugün şirketin harekat memuru kadrosuna seçildiğimi ve yarın eğitimlerimizin başlayacağı bilgisi iletildi bana. Hepimizin havacıllık kariyeri tertemiz ve başarılarla dolu olsun umarım 🙏
Rica ederim, inşallah :)

Konuyu okuyanlar;