HAVAŞ Havaş İş Başı Muayenesi Hk.

• Konbuyu başlatan opsbey
  • Başlangıç tarihi
Merhabalar.
20 Nisan'dan beri süren mülakat sürecim (gy,ingilizce,speaking ardından sözlü mülakat), dün tarafıma gelen iş başı muayenesi mesajıyla beraber sıradaki aşamaya geçmiş bulunmaktayım.
Daha önce bu aşamaları tamamlayan ve iş başı muayenesi, akabinde sonraki süreç ile ilgili tecrübelerini bizlerle paylaşacak biri varsa çok minnettar olurum.

1) İş başı muayenesi, herhangi bir sağlık sorunu olmadığı taktirde kesin olarak işe alınmış ve eğitimlere katılmaya hak kazanmış mı demek?
2) İş başı muayenesinden yaklaşık kaç gün sonra eğitimlere başlanıyor?
3) Eğitimler liman içinde şirketin kendine ait tahsisli alanlarında mı yoksa farklı bir kurumda mı yapılıyor? (Çelebi için eğitimler farklı bir konumda yapılıyordu çünkü bir dönem)
4) Başvurduğumuz ilan '' Yolcu Hizmetleri ve Harekat Memuru '' olarak açıldığı için, uygun görüldüğümüz departman ne zaman bize bildiriliyor
5) İŞ başı muayenesinde ne gibi tahkikler yapılıyor ve ne gibi sorunlarla karşılaşılabilir?

Bu sorular ve tabii ki tecrübeli arkadaşlarımızın bizleri aydınlatması halinde çok mutlu olurum.

Saygılarımla

Merhaba muayene mesaji size mail olarak mı geldi ve hangi istasyon için başvurmuştunuz?

1) Ben de aynı süreçten geçtim, özelden sağlık raporu aldım, işyeri hekimi sadece onayladı, sonrasında evrakları teslim ettik ve eğitim 1 gün sonra başladı. (İst’te değilim başka bir istasyon için söylüyorum)

2) biz eğitime şu anda online devam ediyoruz fakat havaalanına gideceğimiz zamanlar da olacakmış eğitim sonuna doğru fakat çoğunlukla online oluyor.

3) biz direkt Yhm olarak başvurduğumuz için bu soruyu bilmiyorum fakat eğitim sonundaki sınavda muhtemelen başarı durumuna göre harekat ve Yhm belirlenir diye düşünüyorum.

4) odyometri, kan ve hemogram ölçümü, akciğer grafisi, göz muayenesi, idrar tahlili gibi tetkikler yapılıyor. herhangi bir yerde sorun çıkarsa ek tetkik istenebilir.

Daha bu hafta bu süreci geçtiğim için o yüzden en bildiğim yönleriyle anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olmuştur.

iş yeri hekimi ile görüşürsün e nabız falan bakıyolar işte sonuçlarında bişey var mı ona bakıyor. şirkette hastanede hangi muayneleri olcagını söylüyor onları yaptırıyosun

Maaş hakkında bilginiz var mı? Ankara için part time ve sezonluk diyorlar ama maaşı bilmiyorum

istasyondan istasyona değişiyor ankara için bilgim yok mülakata giren varsa ordan bilgi vermişlerdir yazan olur herhalde

Teşekkür ederim

1) Ben de aynı süreçten geçtim, özelden sağlık raporu aldım, işyeri hekimi sadece onayladı, sonrasında evrakları teslim ettik ve eğitim 1 gün sonra başladı. (İst’te değilim başka bir istasyon için söylüyorum)

2) biz eğitime şu anda online devam ediyoruz fakat havaalanına gideceğimiz zamanlar da olacakmış eğitim sonuna doğru fakat çoğunlukla online oluyor.

3) biz direkt Yhm olarak başvurduğumuz için bu soruyu bilmiyorum fakat eğitim sonundaki sınavda muhtemelen başarı durumuna göre harekat ve Yhm belirlenir diye düşünüyorum.

4) odyometri, kan ve hemogram ölçümü, akciğer grafisi, göz muayenesi, idrar tahlili gibi tetkikler yapılıyor. herhangi bir yerde sorun çıkarsa ek tetkik istenebilir.

Daha bu hafta bu süreci geçtiğim için o yüzden en bildiğim yönleriyle anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olmuştur.
Kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Bugün şirketin harekat memuru kadrosuna seçildiğimi ve yarın eğitimlerimizin başlayacağı bilgisi iletildi bana. Hepimizin havacıllık kariyeri tertemiz ve başarılarla dolu olsun umarım 🙏

Kıymetli bilgiler için teşekkür ediyorum. Bugün şirketin harekat memuru kadrosuna seçildiğimi ve yarın eğitimlerimizin başlayacağı bilgisi iletildi bana. Hepimizin havacıllık kariyeri tertemiz ve başarılarla dolu olsun umarım 🙏
Rica ederim, inşallah :)

Merhablar yarın sabah iş başı muaynem var rica etsem deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?

Merhablar yarın sabah iş başı muaynem var rica etsem deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Bir hafta online uzaktan eğitimler ile maratona başlayacaksınız. Ardından 1 aylık bir sınıf eğitimi söz konusu. Bu süre zarfında eğitimleri pür dikkat dinlemeniz ve sektöre yeni giriş yaptıysanız, anlatılanlardan endişe etmeden ve yapabilir miyim korkusu olmadan öğrenebildiğiniz kadar eğitimden verim almanızı tavsiye ederim. Zira ne kadar verilen eğitimden bir şeyler alırsanız, iş başı eğitimleriniz o denli konforlu ve keyifli olacaktır. Yaklaşık 1 ay sonra görüşmek üzere 👋🏼

Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Bir hafta online uzaktan eğitimler ile maratona başlayacaksınız. Ardından 1 aylık bir sınıf eğitimi söz konusu. Bu süre zarfında eğitimleri pür dikkat dinlemeniz ve sektöre yeni giriş yaptıysanız, anlatılanlardan endişe etmeden ve yapabilir miyim korkusu olmadan öğrenebildiğiniz kadar eğitimden verim almanızı tavsiye ederim. Zira ne kadar verilen eğitimden bir şeyler alırsanız, iş başı eğitimleriniz o denli konforlu ve keyifli olacaktır. Yaklaşık 1 ay sonra görüşmek üzere 👋🏼
Bilgilendirmeler için teşekkür ederiz bu gün itibari ile yüzyüze eğitimlerimiz başladı

Teşekkür ederim. Yolcu Hizmetleri için uygun görülmüşüm.
Yaz dönemi daha şimdiden hareketli geçeceğine dair sinyalleri vermeye başladı. Umarım adaptasyon sürecini hızla geçer ve iş ile ilgili daha hızlı ilerleme sağlarsınız ☺️

Merhabalar. Online mülakat süreci nasıl geçti ? Anlatabilir misiniz?

Yaz dönemi daha şimdiden hareketli geçeceğine dair sinyalleri vermeye başladı. Umarım adaptasyon sürecini hızla geçer ve iş ile ilgili daha hızlı ilerleme sağlarsınız ☺️
Merhaba size nasıl ulaşabilirim bir konu hakkında danışmak istiyorum da

Merhaba size nasıl ulaşabilirim bir konu hakkında danışmak istiyorum da
Forumumuz mesajların herkese açık bir şekilde yayımlanması ve dolayısıyla herkesin bilgi alışverişinden yararlanması üzerine kurulu. Dolayısıyla ne yazık ki herhangi bir dış platforma yönlendirme veya özel mesaj faaliyetlerini kısıtlamak durumundayız.

Sorunuzu konu başlığı altında sorar veya yeni bir konu başlığı açıp dile getirirseniz süper olur.

Konuyu okuyanlar;