Yer hizmetleri işaretlenmiştim. Mezun olmayan arkadaslarima bile mesaj gelmiş bana gelmemis anlayamadimHangi pozisyon için başvurdunuz belki cv niz uygun değildir veya sıraya almışlardır
Havaş'da dönüşler genelde tek tek yapılıyor yani bugün yarın size de dönüş olabilirYer hizmetleri işaretlenmiştim. Mezun olmayan arkadaslarima bile mesaj gelmiş bana gelmemis anlayamadim
Öyle mi? Herkese aynı dakika içinde mesaj geldiği için ben daha gelmez diye düşünmüştüm. İnsan kaynaklarına mail atmayı düşündüm ama bir adres bulamadımHavaş'da dönüşler genelde tek tek yapılıyor yani bugün yarın size de dönüş olabilir
Tek tek dediğim grup grup olabiliyor. Yani eğer bir ilana başvuru yaptıysanız size de döneceklerdir.Öyle mi? Herkese aynı dakika içinde mesaj geldiği için ben daha gelmez diye düşünmüştüm. İnsan kaynaklarına mail atmayı düşündüm ama bir adres bulamadım
Havaşın şu an kariyer nette ilanı var. İnstagram hesabımıza bakınİlana değil de kendi sitelerindeki iş başvuru formunu doldurmuştum. İlan açmadilar
Havaşın şu an kariyer nette ilanı var. İnstagram hesabımıza bakı
Teşekkür ederim cevaplarınız icinHavaşın şu an kariyer nette ilanı var. İnstagram hesabımıza bakın
Muğla ve İstanbul ilanları açık.Havaş antalya için alımlar devam ediyor mu acaba biliyor musunuz
admin bir sey soracagim havasta ilanlar her ay olabiliyor mu ? bir de sadece kariyer netten olmuyor mu?Muğla ve İstanbul ilanları açık.
Şu an açık ilan her ay olmuyor nadir ilan açıyor uzun süre açık kalıyoradmin bir sey soracagim havasta ilanlar her ay olabiliyor mu ? bir de sadece kariyer netten olmuyor mu?