Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Havaş için birçok arkadaşıma değerlendirme süreci için mesaj geldi. Aynı sehirlere basvurdugumuz halde bana bir dönüş olmadı. Neden olabilir? Sürece dahil olmak için ne yapabilirim?
Öyle mi? Herkese aynı dakika içinde mesaj geldiği için ben daha gelmez diye düşünmüştüm. İnsan kaynaklarına mail atmayı düşündüm ama bir adres bulamadım
Öyle mi? Herkese aynı dakika içinde mesaj geldiği için ben daha gelmez diye düşünmüştüm. İnsan kaynaklarına mail atmayı düşündüm ama bir adres bulamadım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.