K
kelebek
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Havaş’ın yhm başvuran kaç kişi var bilginiz var mı? Ve kaçta kaçımızı alıcaklar ?
Bizim dönemimizde 15 tane YHM alınmıştı. Yine o baremde alım yapılabilir tahminim çünkü daha henüz yeni alım oldu ve eğitimleri bitmek üzereHavaş’ın yhm başvuran kaç kişi var bilginiz var mı? Ve kaçta kaçımızı alıcaklar ?
Benim sağ gözümde astigmat var sol gözümde sorun yok . Gözlük taktığım zaman baş ağrısı oluyor o yüzden kullanmıyorum . Görmede de sorun yaşamıyorum . Problem ederler mi sizceB
Bizim dönemimizde 15 tane YHM alınmıştı. Yine o baremde alım yapılabilir tahminim çünkü daha henüz yeni alım oldu ve eğitimleri bitmek üzere
Eğer uzağı görme konusunda bir problem yaşamıyorsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak görme testinde tabloda yazan harfleri okumakta güçlük çekerseniz size şartlı olarak testten geçtiğinizi ve göz muayenesinden alacağınız reçeteyle beraber sağlık muayenenizin tamamlanacağını söyleyebilirlerBenim sağ gözümde astigmat var sol gözümde sorun yok . Gözlük taktığım zaman baş ağrısı oluyor o yüzden kullanmıyorum . Görmede de sorun yaşamıyorum . Problem ederler mi sizce
Teşekkür ederim . Eğitim sırasında sigortamız ödeniyor mu acaba ?Eğer uzağı görme konusunda bir problem yaşamıyorsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak görme testinde tabloda yazan harfleri okumakta güçlük çekerseniz size şartlı olarak testten geçtiğinizi ve göz muayenesinden alacağınız reçeteyle beraber sağlık muayenenizin tamamlanacağını söyleyebilirler
Sınavlardan başarılı olup iş başı eğitimine kalmaya hak kazandığınız taktirde sigortanız başlatılmakta.Teşekkür ederim . Eğitim sırasında sigortamız ödeniyor mu acaba ?
Sınav mı olacak yineSınavlardan başarılı olup iş başı eğitimine kalmaya hak kazandığınız taktirde sigortanız başlatılmakta.
Sağlık muayenesinde bir sorun çıkmazsa eğer ilgili departmanın eğitimlerini alacaksınız. Ve elbette her eğitimin olduğu gibi bu eğitimlerin de bir dizi sınavları mevcut. Bu sınavlardan başarılı olduğunuz taktirde de iş başı eğitimleriniz başlamakta. Bu süreçte iş başı eğitimlerinde başlangıç yaptığınız gün sigortanız da başlatılacaktırSınav mı olacak yine
Eğitimden önce sınav yapılacağı söylenmedi ama eğitim sonunda söylendi . 1 ay sigortasız eğitim mi verilecek yaniSağlık muayenesinde bir sorun çıkmazsa eğer ilgili departmanın eğitimlerini alacaksınız. Ve elbette her eğitimin olduğu gibi bu eğitimlerin de bir dizi sınavları mevcut. Bu sınavlardan başarılı olduğunuz taktirde de iş başı eğitimleriniz başlamakta. Bu süreçte iş başı eğitimlerinde başlangıç yaptığınız gün sigortanız da başlatılacaktır
Eğitim kaç ay sürüyorSağlık muayenesinde bir sorun çıkmazsa eğer ilgili departmanın eğitimlerini alacaksınız. Ve elbette her eğitimin olduğu gibi bu eğitimlerin de bir dizi sınavları mevcut. Bu sınavlardan başarılı olduğunuz taktirde de iş başı eğitimleriniz başlamakta. Bu süreçte iş başı eğitimlerinde başlangıç yaptığınız gün sigortanız da başlatılacaktır
Eğitim almadan zaten söz konusu eğitimlerin sınavlarına girmek abes olur. Öncelikle eğitimler başlar ve devam eden süreçte eğitim takvimine göre de eğitimler alındıktan sonra sınavlarınız olur.Eğitimden önce sınav yapılacağı söylenmedi ama eğitim sonunda söylendi . 1 ay sigortasız eğitim mi verilecek yani
3 ila 4 hafta civarı bir süreç sınıf eğitimleriniz. Ardından sahada eğitimler başlıyor burada sigortanız yapılmış oluyor.Eğitim kaç ay sürüyor
Keşke sigortamız da yatırılsa bu süreçte . Maaş vs durumları nedir yhm nin ? 33 k olarak duydum doğru mudurEğitim almadan zaten söz konusu eğitimlerin sınavlarına girmek abes olur. Öncelikle eğitimler başlar ve devam eden süreçte eğitim takvimine göre de eğitimler alındıktan sonra sınavlarınız olur.
3 ila 4 hafta civarı bir süreç sınıf eğitimleriniz. Ardından sahada eğitimler başlıyor burada sigortanız yapılmış oluyor.
4 hafta sonra sigorta ve maaşımız işliyor değil mi3 ila 4 hafta civarı bir süreç sınıf eğitimleriniz. Ardından sahada eğitimler başlıyor burada sigortanız yapılmış oluyor.
Hak verirsiniz ki eğitimden sonra süreci başarılı olmayanlar olabilir ve 3/4 haftalık bir sigorta işlemiKeşke sigortamız da yatırılsa bu süreçte . Maaş vs durumları nedir yhm nin ? 33 k olarak duydum doğru mudur
Anladım teşekkür ederimHak verirsiniz ki eğitimden sonra süreci başarılı olmayanlar olabilir ve 3/4 haftalık bir sigorta işlemi
Muayene sonrası eğitimler ne zaman başlıyor kaç gün sonraHak verirsiniz ki eğitimden sonra süreci başarılı olmayanlar olabilir ve 3/4 haftalık bir sigorta işlemi
Hak verirsiniz ki eğitimden sonra süreci başarılı olmayanlar olabilir ve 3/4 haftalık bir sigorta işlemde anlamsız olurKeşke sigortamız da yatırılsa bu süreçte . Maaş vs durumları nedir yhm nin ? 33 k olarak duydum doğru mudur
Muayeneden sonra eğitimler kaç gün sonra başlıyor ?Hak verirsiniz ki eğitimden sonra süreci başarılı olmayanlar olabilir ve 3/4 haftalık bir sigorta işlemde anlamsız olur