kelebek

Üye
4 May 2024
396
29
535
Havaş’ın yhm başvuran kaç kişi var bilginiz var mı? Ve kaçta kaçımızı alıcaklar ?

B

Bizim dönemimizde 15 tane YHM alınmıştı. Yine o baremde alım yapılabilir tahminim çünkü daha henüz yeni alım oldu ve eğitimleri bitmek üzere
Benim sağ gözümde astigmat var sol gözümde sorun yok . Gözlük taktığım zaman baş ağrısı oluyor o yüzden kullanmıyorum . Görmede de sorun yaşamıyorum . Problem ederler mi sizce

Benim sağ gözümde astigmat var sol gözümde sorun yok . Gözlük taktığım zaman baş ağrısı oluyor o yüzden kullanmıyorum . Görmede de sorun yaşamıyorum . Problem ederler mi sizce
Eğer uzağı görme konusunda bir problem yaşamıyorsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak görme testinde tabloda yazan harfleri okumakta güçlük çekerseniz size şartlı olarak testten geçtiğinizi ve göz muayenesinden alacağınız reçeteyle beraber sağlık muayenenizin tamamlanacağını söyleyebilirler

Eğer uzağı görme konusunda bir problem yaşamıyorsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak görme testinde tabloda yazan harfleri okumakta güçlük çekerseniz size şartlı olarak testten geçtiğinizi ve göz muayenesinden alacağınız reçeteyle beraber sağlık muayenenizin tamamlanacağını söyleyebilirler
Teşekkür ederim . Eğitim sırasında sigortamız ödeniyor mu acaba ?

Sınav mı olacak yine
Sağlık muayenesinde bir sorun çıkmazsa eğer ilgili departmanın eğitimlerini alacaksınız. Ve elbette her eğitimin olduğu gibi bu eğitimlerin de bir dizi sınavları mevcut. Bu sınavlardan başarılı olduğunuz taktirde de iş başı eğitimleriniz başlamakta. Bu süreçte iş başı eğitimlerinde başlangıç yaptığınız gün sigortanız da başlatılacaktır

Sağlık muayenesinde bir sorun çıkmazsa eğer ilgili departmanın eğitimlerini alacaksınız. Ve elbette her eğitimin olduğu gibi bu eğitimlerin de bir dizi sınavları mevcut. Bu sınavlardan başarılı olduğunuz taktirde de iş başı eğitimleriniz başlamakta. Bu süreçte iş başı eğitimlerinde başlangıç yaptığınız gün sigortanız da başlatılacaktır
Eğitimden önce sınav yapılacağı söylenmedi ama eğitim sonunda söylendi . 1 ay sigortasız eğitim mi verilecek yani

Eğitim kaç ay sürüyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.