Pozisyon veya İlan Adı
Uçak Bakım Teknisyeni

cangaefe

Üye
10 Tem 2025
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Elekteik ve Elektroniği 3. sınıf öğrencisiyim bölümümde zorunlu bir staj programı bulunmamakta ancak okulum karşılıyor. Turkish Technic staj programları hakkında bilgisi olan varsa desteğinizi bekliyorum ne zaman başvurular olmakta ayrıca mülakat aşamaları nasıl olmakta gibi detaylara hakimseniz sevinirim

(malum kelime yasaklıymış KORPİL diye belirttim)--reisim şimdi şöyle bende TK da staj yaptım ve bunu oradaki baş teknisyenlerden birisi söylemişti işe girmek staj yapmaktan daha kolay. zaman zaman stajyer ilanı açıyorlar bu değişebiliyor yaz tatili başlangıcı açıldığı da oluyor onun dışında , korpil , içerde tanıdık; mümkün mertebe birinci derecede akraba olmadığı zaman staj yapmak imkansız dereceye gelebiliyor bizim dönemimizde okulumuz(lise) staj görevlileriyle tanışık olduğu için 10 kişilik bi kontenjan açmışlardı en azından bireysel olarak korpilsiz gidebilmiştik . ve oradaki çalışanlardan hep aynı soruyu alıyorduk baban nerde çalışıyor annen hangi başkanlıkta veya işte senin korpilin kim gibi sorular geliyordu korpilsiz geldiğimizi öğrencince çok şaşırıyorlardı 300 den fazla stajyerin içinde sadece 10 kişi korpilsizdik . demem o ki staj yeri aramaktansa korpil aramak daha mantıklı yada TK stajdan sorumlu birimle iletişime geçebilecek bir tanıdık işini görebilir . veya okulun ile iletişime geçip stajı organize etmelerini isteyebilirsin bu yolla gelen bir iki tane stajyer daha hatırlıyorum . bölümünle iletişime geçip ben TK da staj yapmak istiyorum bana olanak sağlar mısınız diye bi istek de bulunursan , keza okulunda shy145 onaylı kuruluşsa veya TK ile bir anlaşmaları varsa işin daha da kolay olabilir . dediğim gibi onun dışında korpil yada tanıdık olmadan staj yapmak biraz zor sana söyleyebileceklerim başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.