Merhaba, stajyer atc başvurusu yapmayı düşünen var mı?
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 18 Kas 2024 + - #1 Merhaba, stajyer atc başvurusu yapmayı düşünen var mı?
C Canzy HavaPersonel.Com Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 19 Kas 2024 #2 Ben başvurmayı düşünüyorum ne zaman ilan açılır bilgisi olan var mı? Bir de nasıl bir profil arıyorlar?
Ben başvurmayı düşünüyorum ne zaman ilan açılır bilgisi olan var mı? Bir de nasıl bir profil arıyorlar?
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 12 Ocak 2025 #3 Canzy' Alıntı: Ben başvurmayı düşünüyorum ne zaman ilan açılır bilgisi olan var mı? Bir de nasıl bir profil arıyorlar? Genişletmek için tıkla ... Başvurdunuz mu?
Canzy' Alıntı: Ben başvurmayı düşünüyorum ne zaman ilan açılır bilgisi olan var mı? Bir de nasıl bir profil arıyorlar? Genişletmek için tıkla ... Başvurdunuz mu?
C Canzy HavaPersonel.Com Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 13 Ocak 2025 #4 aslibiri' Alıntı: Başvurdunuz mu? Genişletmek için tıkla ... Evet başvurdum, siz?
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 13 Ocak 2025 #5 Canzy' Alıntı: Evet başvurdum, siz? Genişletmek için tıkla ... Evet ben de başvurdum
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 25 Ocak 2025 #7 Canzy' Alıntı: Evet başvurdum, siz? Genişletmek için tıkla ... Hocam feaste girdiniz mi?
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 25 Ocak 2025 #8 hvas232' Alıntı: Hangi ilana başvurdunuz Genişletmek için tıkla ... Stajyer hava trafik hocam
hvas232 HavaPersonel.Com Mesajlar 11 Tepkime puanı 1 25 Ocak 2025 #9 Hadi hayırlısı olsun ben de yds çalışıyorum lisanslı kontroluyum asistan için gireceğim
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 25 Ocak 2025 #10 hvas232' Alıntı: Hadi hayırlısı olsun ben de yds çalışıyorum lisanslı kontroluyum asistan için gireceğim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam, size de... Peki çevrenizde feaste giren ve bu ilana başvuran var mı
hvas232' Alıntı: Hadi hayırlısı olsun ben de yds çalışıyorum lisanslı kontroluyum asistan için gireceğim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam, size de... Peki çevrenizde feaste giren ve bu ilana başvuran var mı
C Canzy HavaPersonel.Com Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 25 Ocak 2025 #12 aslibiri' Alıntı: Hocam feaste girdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam gireceğim ama alım nispeten az yuksek puanla kapatır diye düşünüyorum
aslibiri' Alıntı: Hocam feaste girdiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam gireceğim ama alım nispeten az yuksek puanla kapatır diye düşünüyorum
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 25 Ocak 2025 #13 hvas232' Alıntı: Var Genişletmek için tıkla ... Hocam peki sınava girdi mi?
aslibiri HavaPersonel.Com Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 25 Ocak 2025 #14 Canzy' Alıntı: Yok hocam gireceğim ama alım nispeten az yuksek puanla kapatır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun hocam
Canzy' Alıntı: Yok hocam gireceğim ama alım nispeten az yuksek puanla kapatır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı olsun hocam