IGA Hava Tarafı Operasyon Uzman Yardımcısı

• Konbuyu başlatan emcey
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
İga
Merhabalar değerli arkadaşlar,

İGA tarafından geri dönüş sağlandı ve mülakat tarihi verildi. Benim merak ettiğim konu ise bu pozisyon için ortalama maaş hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.

Ne zaman başvurmuştunuz

1 hafta kadar oldu bugün görüşme için gün verildi

Merhabalar değerli arkadaşlar,

İGA tarafından geri dönüş sağlandı ve mülakat tarihi verildi. Benim merak ettiğim konu ise bu pozisyon için ortalama maaş hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
merhaba iyi günler beni de aynı şekilde dün aradılar bilgilendirme yaptılar ama maaş konusunda ve çalışma şartları hakkında çok fazla bilgim yok bilgi alabildiniz mi acaba

Ne yazık ki alamadım ama araştırdığım kadarıyla genel olarak şirketten iyi bahseden 1 kişi bile bulamadım.

42.500 tl maaş yemek kartı yok yemekhane yemekleri kötü bir seviyede günde 12 saat çalışma düzeni var ayda 18 gün. Dalaman da harekatçıyım şahsen ben tercih etmeyeceğim.

vardiyalı düzende 2 çalış 2 off şeklinde. örn: 2 gün sabah 7 akşam 7, sonra 2 gün off, sonra 2 gün akşam 7 sabah 7 sonra yine 2 gün off. 42.500 maaş+ 2500 vardiya primi+dil primi(1500-2000-2500 vs diye gidiyor) tabi bunlar kesin değil değişmiş olabilir. Yüksek ihtimalle follow me araçlarında şöför oluyorsunuz, çalışma ortamı rahat tek sıkıntısı sürekli araç içerisindesin arada yürüyerek pist kontrolü vs

Teşekkürler mrworldwide işsiz olan veya İstanbul da yaşayan için daha çok tercih edilebilir gibi, kariyer açısından da bence çok iyi durmuyor

Konuyu okuyanlar;